Facelift Renault Kangoo

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 27.12.2006
In timp ce lumea auto asteapta urmatoarea generatie a lui Kangoo, Renault ne serveste o ultima versiune facelift a actualului model.

In asteptarea unei generatii complet noi ale lui Kangoo, Renault va scoate pe piata o ultima versiune facelift a modelului propriu. Francezii au prezentat astazi primele fotografii oficiale ale acesteia.

Era timpul pentru un nou refresh de forma, in conditiile in care Kangoo a fost lansat oficial acum noua ani (octombrie 1997) si de atunci a suferit un singur facelift important. Acum insa, noutatile estetice ale versiunii 2007 se limiteaza la noi versiuni de echipare, la mai multe elemente incluse in serie pentru variantele de baza si la inedita nuanta “Albastru menta” pentru exterior. De fapt, noua versiune prezentata de Renault reprezinta cantecul de lebada al unui model care si-a trait clipele de glorie si asteapta cu nerabdare urmatoarea generatie.

Nivelurile de echipare sunt acum, in ordine crescatoare, urmatoarele: Kangoo, Authentique, Alize, Privilege, Pampa si Galion. Toate acestea gazduiesc o bancheta posterioara rabatabila asimetric in timp ce, cu incepere de la versiunea Privilege, Kangoo 2007 dispune de cruise control de serie si de radio CD cu MP3 ca optional.

In sfarsit, varful de gama Galion vine in serie cu plafon panoramic electric, radio CD cu comenzi pe volan si jante din aliaj.

Motoarele pe benzina raman 1.2 16v/75 CP si 1.6 16v/95 CP (sau 82 CP in versiunea benzina-metan). In acelasi timp, versiunile diesel sunt reprezentate de clasicul 1.5 dCi, disponibil in trei variante: 60, 70 si 85 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru