Facelift usor pentru Fiat Panda in 2010

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 22.09.2009
Pentru 2010, Fiat Panda a primit o serie de imbunatatiri minore si un nou motor pe benzina. Modelul va fi disponibil in mai multe combinatii de culoare, oferite atat la interior, cat si la exterior.

La sase ani de la lansarea celei de-a treia generatii a acestui model, Fiat Panda intra in anul 2010 cu un facelift subtil. Modelul va fi oferit atat in versiuni diesel, cat si in versiuni pe benzina sau GPL. Fiat Panda este disponibil in continuare si in versiunea de 100 CP, dar si in versiunea cu tractiune integrala. Pe langa motorizarile existente deja in gama, Fiat Panda a primit si un propulsor otto de 1.2 litri, care ofera 69 CP si emite 113 grame CO2 pe km si este conform standardelor Euro5.

Exteriorul acestui model a primit cateva schimbari extrem de subtile, care pot fi observate daca studiem cu atentie facelift-ul lui Panda. Astfel, Fiat Panda are oglinzi mai mari, ale caror capace sunt vopsite in culoarea caroseriei, iar grila fata a fost pastrata in culoarea caroseriei, la fel ca in cazul modelelor Dynamic Climbing si al versiunii 4x4. Portiunea centrala a suportului lateral pentru bagaje de pe plafon a fost vopsita in arginitiu, iar capacele rotilor au un design nou. Totodata, Panda a primit si patru nuante exterioare noi – Galben Birichino, Albastru light heart, Albastru Arzillo si Rosu Arzillo.

Interiorul lui Fiat Panda este si el disponibil in trei nuante noi de culoare, iar versiunea de echipare Cross beneficiaza de un interior in doua tonuri, intr-o noua combinatie de culori.

In materie de siguranta, modelul a primit un sistem de averizare sonora pentru centura de siguranta, care a fost inclus in lista de echipamente standard ale lui Panda.

Via | Autoblog.it

Taguri: Fiat, Panda, facelift

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru