Familia Renault Megane va fi completă doar cu o decapotabilă. Megane CC este așteptat în 2017

de Bogdan Mirică, Prelucrare digitală: Teophiluschin
Luni, 18.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault nu abandonează ideea unei variante decapotabile pentru noua generație Megane. Viitorul Megane CC ar urma să primească tot un acoperiș hard-top și să sosească în 2017.

Chiar dacă variantele cabrio ale vechilor generații Megane nu au fost un succes comercial, Renault s-a încăpățânat să le dea naștere de fiecare dată. Prin urmare, nu este greșit să ne gândim că și de această dată vom vedea un Megane Coupe Cabriolet (CC). Mai ales că modelul actual se bucură de o popularitate excelentă.

Decapotabila va completa gama deja largă, care include hatchback-ul, sedanul și break-ul. Mașina va dispune însă de un șasiu rigidizat pentru a putea face față decapotării și pentru a asigura o caroserie la fel de solidă. Deși majoritatea decapotabilelor merg pe ideea mult mai accesibilă a unui acoperiș din pânză, Renault va miza, probabil, tot pe un acoperiș hard-top.

Gama de motorizări va fi similară cu cea a modelului hatchback, fără a lua în calcul și viitoarea versiune de performanță RS. În cel mai bun caz, am putea vedea un derivat GT, disponibil împreună cu un agregat de 200 de cai putere.

În condițiile în care Salonul Auto de la Paris de anul acesta va fi ocupat de lansarea noului Megane Sedan, nu ne putem aștepta să vedem un Megane Cabrio decât în primăvara anului 2017, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, din martie.

via carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru