FEATURE: 7 genţi de voiaj create special pentru 7 maşini scumpe

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Vineri, 11.11.2011
Dacă vrei să călătoreşti cu stil, îţi trebuie un set de bagaje asortate cu automobilul pe care îl deţii. Din fericire, lumea auto nu duce lipsă de oferte.

Dacă ai în garaj un automobil de lux sau un supercar, nu poţi călători oricum cu el. Mai ales dacă ai de gând să te înhami la o călătorie mai lungă. Pentru asta, ai nevoie de un set de genţi pe măsură. Pentru că nu poţi pune hainele în două trollere chinezeşti cumpărate de la Dragonul Roşu. Pentru cei care contează orice detaliu, producătorii auto s-au asociat cu cei din industria genţilor de voiaj pentru a crea piese unice şi speciale. Iată câteva dintre ele.

1. Ferrari - TARIS CHARYSYN

Cufărul creat special pentru Ferrari este spectaculos. Este finisat cu aceeaşi piele precum cea folosită la tapiţeria maşinii şi se ancorează în spatele locurilor din faţă cu ajutorul unor curele. Este un design vitage şi se potriveşte cel mai bine cu un Ferrari clasic. Nu se va potrivi cu actualele modele şi, în plus, va fi greu de folosit şi manevrat într-un Ferrari modern. Cufărul este enorm şi va fi dificil de cărat la hotel sau aeroport fără ajutorul altcuiva. În epoca ăn care a fost creat acest cufăr, latura practică conta mai puţin. Hotelurile aveau portari şi hamali care te ajutau cu orice bagaj, idiferent cât de voluminos. În ziua de azi, trebuie să faci totul singur.

Taris Charysyn produce seturi speciale pentru o gamă variată de automobile de lux clasice, printre clienţi regăsindu-se Jaguar, Ferrari, Aston Martin, Mercedes-Benz. Toată gama de bagaje poate fi studiată AICI.

2. Lamborghini - CARBON FIBER BAG

Proprietarii de automobile Lamborghini sunt obsedaţi ca totul să fie foarte uşor, pentru ca performanţele să fie foarte bune. Lamborghini s-a pliat pe dorinţele lor şi le oferă un set asortat de genţi din fibră de carbon. Fiecare piesă din set are un stil propriu şi este manufacturată din fibră de carbon şi piele.

Genţile sunt extrem de durabile, iar interiorul este căptuşit cu bumbac pentru a proteja conţinutul preţios. Preţurile acestor trei piese este pe măsură. Cea mai mică poate fi achiziţionată pentru doar 850 euro, ioar geanta de voiaj costă 1.450 euro.

3. GINO FERRARI NETBOOK BAG

Producătorul de genţi de voiaj Gino Ferrari a creat un set complet de genţi pentru cei care doresc să călătorească cu stil. Designul este contemporan. Se poate alege dintre troller, geantă de mesager, geantă de laptop sau rucsac. Una dintre cele mai interesante este geanta de netbook. Are un compartiment special pentru laptop de dimesiuni reduse, iar interiorul este căptuşit pentru protecţie. Dimensiunile genţii de netbook sunt 35x30x8 cm.

4. SERVIETA SCHEDONI DIN FIBRĂ DE CARBON

Dacă abordarea pe care o doriţi este business, atunci servietele Schedoni sunt ceea ce vă trebuie. Acest producător tradiţional din Italia a produs genţi speciale pentru modelele Ferrari, deci ştie de ce are nevoie un proprietar de automobil de lux. Tot ei produc acea mică bucăţică de piele montată în cockpit-urile monoposturilor Ferrari din Formula 1 pentru ca Alonso şi Massa să nu lovească cu casca fibra de carbon. Schedoni mai produc şi o gamă exclusivistă de pantofi de condus fabricaţi în colaborare cu Puma. Cel mai exotic produs din gama Schedoni este o servietă pentru documente produsă manual din materiale folosite la maşinile de curse. Carcasa este fabricată din fibră de carbon. La interior este căptuşită cu piele întoarsă. 4.000 euro

5. 356 PORSCHE

Un alt cufăr creat special pentru un model de legendă. JNG Creations produce această geantă specială pentru cei care vor să călătorească aşa cum trebuie la volanul unui Porsche 356.

Sunt create după un set de bagaje originale şi pot fi fabricate în culoarea interiorului automobilului. Spaţiul este suficient şi completează perfect portbagajul mic al unui Porsche 356. În plus, cureaua centrală îi dă un aer aparte. JNG Creations se ocupă în special cu tapiţări custom al automobilelor americane şi au câştigat numeroase premii la concursurile de eleganţă din Statele Unite.

6. TUMI Lexus LFA

Tumi este un nume cu rezonanţă pe piaţa fabricanţilor de trollere. Genţile acestora sunt renumite pentru aspectul lor modern. Iată de ce Lexus a comandat un set de genţi speciale pentru cel mai puternic model din gama lor: LFA. Însă pentru a le face abordabile, Tumi a ales un material care imită perfect fibra de carbon, acesta fiind finisat cu aluminiu. Setul este format din două trollere de dimensiuni diferite, numai bune pentru mers la circuit în portbagajul LFA-ului.

 

7. ROLLS-ROYCE - CUFĂR PENTRU PICNIC VINTAGE 1905

Iată cum se merge la picnic în cel mai pur stil britanic. Acesta este un set vitage original creat pentru Rolls-Royce în 1905 şi care s-a vândut la licitaţie pentru 13.500 euro. Setul este complet, cu tacâmuri din argint, ceşti pentru ceai şi termos pentru cafea. Totul pentru patru persoane. Mai avem sticle de vin legate în rafie, borcănaş pentru muştar, cutie cu chibrituri, recipient pentru unt, solniţă şi multe alte "mărunţişuri" numai buen de luat pe malul unei ape, la pădure.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru