Febra opulenţei se extinde în gama Land Rover: şi Range Rover Evoque va avea o versiune SVAutobiography

de Bogdan Mirică
Luni, 06.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a confirmat încă o versiune de lux SVAutobiography pentru unul dintre modelele sale. De această dată, este vorba despre Range Rover Evoque.

Land Rover a înţeles că există cerere pentru SUV-urile de lux şi a lansat o versiune de top Range Rover SVAutobiography chiar la finalul lunii trecute.

Range Rover SVAutobiography, cea mai opulentă şi mai puternică expresie a SUV-ului englez

Ediţia specială a fost creată de divizia de personalizare a britanicilor, Special Operations Vehicles, şi ar putea da naştere unui trend în gama constructorului. O confirmă chiar Gerry McGovern, şeful biroului de creaţie, care susţine că vom vedea o versiune SVAutobiography şi pentru actualul Evoque.

Ca în cazul fratelui mai mare, vom vorbi despre cea mai opulentă şi mai scumpă versiune a lui Evoque, care va propune publicului materiale unice, finisaje de top şi tot ce are mai bun Land Rover în pepiniera sa tehnologică. Preţul noului Evoque SVAutobiography va urca destul de mult în aceste condiţii.

Urmareste Automarket

Acelaşi McGovern a declarat că inginerii Land Rover au început deja să lucreze la o nouă generaţie Evoque.

Asta deşi faceliftul a fost abia prezentat luna trecută, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, iar o nouă variantă se pregăteşte să îşi facă apariţia în toamnă. Este vorba despre varianta cabrio a lui Evoque.

Comentarii (3)

  • E cerere pentru lux si opulenta, fiindca diferenta dintre clasele sociale devine din ce in ce mai vizibila. Exista doar doua categorii, oameni prea bogati si oameni care traiesc de pe o zi pe alta.

    Astfel se lanseaza versiuni de lux incepand de la masini, care ajung sa coste cu de 10 ori mai mult fata de versiunea de baza si terminand cu smartwatch-uri ce ajung sa coste de 1000 de ori mai mult fata de versiunea de baza.
    10 0
  • hazard
    Orice numai sa vanda. Mai ales senzatia de exclusivitate... Insa in comparatie directa ceva mai scumpul Macan l-a depasit binisor pe toate planurile.
    3 0
  • @hazard
    CORECT !
    Cine ar mai avea nevoie de un depasit Range Rover cand exista Macan...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru