Ferrari 599 GTB poate fi personalizat din fabrica

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.10.2008
Ferrari a anuntat extinderea programului sau de personalizare, acum si pentru 599 GTB Fiorano.

Pe langa dezvaluirea noului coupe-cabriolet California, Ferrari aduce la Salonul Auto de la Paris programul "One To One" pentru 599 GTB Fiorano.

Acest program a debutat anul trecut in martie, pentru modelul 612 Scaglietti si este programul de individualizare din fabrica disponibil clientilor Ferrari.

Prin programul "One To One" , clientii Ferrari vor putea vizita un atelier specializat din Maranello pentru a isi putea crea propria lor versiune de 599 GTB Fiorano. Acestia pot alege nuanta tapiteriei din piele de la interior, diferite ornamente, precum si o nuanta de vopsea unicata.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • toteu
    nu inteleg treaba cu vopsea unicata... daca este facuta hiar unicat printr-o combinatie de nuante complexa, daca omu isi zgarie masina , ce face dupa aia ?
    0 0
  • vopsea
    fiecarei vopsea rezultata ii este atribuit un cod ...acest cod contine date despre toate culorile folosite si gramajul lor in obtinerea nuantei resptective...tocmai pt a puatea avea aceeasi vopsea.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru