Ferrari aniversează 120 de ani de la nașterea lui Enzo Ferrari: expoziție specială cu fotografii din viața fondatorului mărcii

de Daniel Popescu
Miercuri, 21.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari organizează o expoziție specială cu fotografii pentru a marca 120 de ani de la nașterea fondatorului mărcii, Enzo Ferrari.

Ferrari a anunțat o expoziție specială cu fotografii din viața fondatorului companiei, Enzo Ferrari, care se va desfășura chiar în casa natală a italianului, transformată acum într-un muzeu care îi poartă numele.

Expoziția este prilejuită de aniversarea a 120 de ani de la nașterea lui Enzo Ferrari în 18 februarie 1898 și va include atât imagini unice din copilăria acestuia, cât și fotografii din timpul carierei de pilot și, mai târziu, de manager.

Sergio Marchionne, CEO-ul și președintele Ferrari, afirmă că Ferrari ar fi avut posibilitatea de a obține performanțe și mai importante pe parcursul vieții dacă ar fi beneficiat de resursele tehnice disponibile în prezent.

"Pare incredibil că Enzo Ferrari s-a născut în secolul al XIX-lea. Lecția sa este mai relevantă ca niciodată. A avut o viziune incredibilă, abilitatea de a gestiona oameni și resurse, dar și un puternic spirit antreprenorial și un curaj excepțional. Putem doar să ne întrebăm ce ar fi obținut dacă ar fi avut acces la resursele tehnice și cunoștințele din prezent", spune Marchionne.

Enzo Ferrari s-a născut la Modena în 18 februarie 1898, a luptat în armata italiană în timpul Primului Război Mondial și și-a pierdut tatăl și fratele mai mare în 1916 înainte de a deveni pilot și de a fonda Scuderia Ferrari.

Via Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru