Ferrari ar putea lansa un model nou pe 17 septembrie: teaser misterios pe site-ul dedicat clienților

de Paul Cosma
Vineri, 10.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a publicat o imagine teaser cu un potențial nou model pe site-ul său, într-o secțiune dedicată clienților ce dețin unul dintre modelele mărcii. Noul model de la Maranello ar urma să fie dezvăluit pe 17 septembrie, în aceeași zi în care va fi prezentată strategia Ferrari pentru următorii 5 ani.

Data de 17 septembrie 2018 se anunță una importantă pentru cei de la Ferrari. Este ziua Capital Markets, momentul în care noul CEO, Louis Camilleri, va prezenta strategia constructorului de la Maranello pentru următorii 5 ani.

Ziua ar putea fi marcată și de un alt eveniment important. Ferrari a publicat o imagine teaser cu un potențial nou model pe site-ul său. Imaginea se regăsește într-o secțiune dedicată clienților Ferrari și indică data de 17 septembrie ca o posibilă lansare.

Fișierul cu numele Ferrari F176 poate fi un nume de cod intern pentru noul model. Potrivit zvonurilor, ar putea fi vorba despre un supercar exclusivist bazat pe 812 Superfast, însă Ferrari încă nu a confirmat sau dezmințit această informație neoficială.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru