Ferrari California costa 184.150 de euro in UK

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.10.2008
Ferrari a anuntat astazi pretul oficial al noului California pe piata din Marea Britanie. Acesta va costa 184.150 de euro.

Vedeta standului Ferrari din cadrul Salonului Auto de la Paris, noul California, a atras deja o multime de reactii pozitive. Singura surpriza pe care Scuderia italiana o mai pregatea era pretul, inca un mister pentru intreg publicul european.

Umbra de incertitudine care plutea deasupra noului Ferrari California a disparut astazi cand oficialii au decis sa publice preturile pentru piata din Marea Britanie. Noul California se strecoara intre F430 si varianta Spider a acestuia, fiind practic o combinatie intre aceste doua extreme la un pret mai mic.

Calutul Cabrat s-a gandit ca 143.000 de lire, ceea ce se traduce in 184.150 de euro, sunt suficienti pentru a parca decapotabila in garajul viitorilor clienti. Ce ofera California pentru o asemnea suma: performante greu de atins pentru un model decapotabil, sub 4 secunde pana la 100 de km/h, un motor V8 de 460 de cai putere si o transmisie cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.

Chiar daca pretul de pornire poate parea exorbitant pentru unii, California s-a vandut deja ca "painea calda".

Ferrari a inregistrat o multime de comenzi, stocul pe doi ani fiind deja epuizat.

via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • Ciprian
    Prea scumpa. Mai bine iti iei f430. Si in plus mi se pare cel mai urat model dintre actualele ferrari.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru