Ferrari cumpara materiale din Romania

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 03.12.2007
Ferrari cumpara tevi de la ArcelorMittal Iasi pentru constructia unui nou sediu.

Esential

1,8 milioane de euro este valoarea estimata a contractului incheiat de Ferrari si ArcelorMittal.

ArcelorMittal Iasi a incheiat un contract cu Ferrari prin care producatorul italian va cumpara tevi de la compania din Romania pentru constructia unui nou sediu.

"Contractul a fost incheiat la inceputul lunii noiembrie si va fi finalizat in luna decembrie, si prevede livrarea a 3.000 tone de teava de otel", a declarat pentru Mediafax liderul Sindicatului Virgil Sahleanu Iasi, Constantin Rotaru.

Contractul nu a fost incheiat direct cu Ferrari, teava fiind distribuita unei companii din grupul ArcelorMittal, care o va prelucra in Germania si o va livra companiei italiene. Costul unei tone de teava este de aproape 600 de euro, astfel ca valoarea acordului se ridica la 1,8 milioane de euro.

ArcelorMittal, cea mai mare companie siderurgica din lume, mai detine in Romania combinate la Galati, Roman si Hunedoara, precum si operatorul portuar Romportmet Galati.

Taguri: Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru