Ferrari F250 Concept, doar un exercitiu de design?

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.01.2008
Idries Omar este un tanar designer care a gandit un posibil model entry level Ferrari, inspirat din legendarul 250 GTO.

Esential

2.5 litri este capacitatea motorului V6 gandit pentru conceptul Ferrari F250.

Desi Ferrari mentine un embargou total asupra planurilor sale de viitor, acest lucru nu ii impiedica pe tinerii designeri sa viseze la un posibil model entry-level. Idries Omar, un designer tanar cu imaginatie, a publicat o serie de schite cu un posibil inlocuitor pentru Dino.

Modelul gandit de Omar este de fapt o versiune moderna a legendarului 250 GTO, interpretarea futurista fiind botezata F250 Concept. Designul modelului imaginat de Omar respecta liniile traditionale Ferrari dar da tonul unor noi trasaturi aerodinamice, rapide, simple si atragatoare.

Tanarul designer a respectat si pozitionarea traditionala a motorului in partea posterioara a masinii si a propus un propulsor V6 de 2.5 litri capabil sa functioneze si cu biocombustibil.

via: MotorAuthority

Taguri: Dino, F250, Ferrari

Comentarii (3)

  • LEXION
    Povesti INUTILE!
    Daca ar fi sa apara toate modelel de Ferrari pe care le visati voi si alti internisti, si fac un amarat de rendering si un editorial, firma Ferrari ar trebuii sa scoata cate o masina noua si diferita pe luna. Nu e asa usor sa faci un motor sau o caroserie. E nevoie de o intreaga linie de ansamblare numai pentru motorul ala, care e foarte scumpa, iar designeurile visate de fiecare poate nu se aliniaza la standardele de aerodinamica a Ferrari. Plus ca mai apar si Ferrari 4x4, si ferrari minivan si alte tampenii care numai umplu inutil blogurile de pe net. Avand o lista de asteptare de 2 ani pentru un 430 Scuderia, si vanzand toate unitatile produse intr-un an (cam 4000), nu cred ca e nevoie sa isi faca cineva griji, ce modele de motoare si design exterior ar trebuii sa adopte Ferrari.... ca doar de 60 de ani stiu ei bine ce fac.
    0 0
  • razvan
    e ok
    dar mi se pare cam incarcat, nu cred ca ar adopta Ferrari o masina cu asa un design incarcat - vedeti modelele din gama, au linii fluide si parca se completeaza unele cu altele, in imaginile de mai sus design-ul parca oboseste ochiul cu atatea detalii ..
    0 0
  • naspa fundu
    are un fund parca de bugati!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru