Ferrari F430 Hardtop spionat la Maranello

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 20.05.2008
Dupa lansarea primului Ferrari Hardtop, un F430 cu acest tip de acoperis a fost spionat in timpul unor teste.

La sfarsitul saptamanii trecute, o versiune hardtop a lui Ferrari F430 a fost spionata la Maranello. Fotografiile spion au aparut in presa de specialitate la doar cateva zile dupa prezentarea imaginilor oficiale ale noului Ferrari California. Se pare ca este prima aparitie, de la lansarea din 2004, a unui F430 cu modificari la nivelul acoperisului soft care a fost inlocuit cu un plafon retractabil din material dur.

Modelul Ferrari este surprins in orasul care gazduieste si uzina Calutului Cabrat, lucru care se poate interpreta ca un test efectuat de inginerii italienii asupra acestei versiuni hardtop a lui F430. Fara indoiala, automobilul din imagine apartine producatorului italian de supercaruri care a implementat pe caroseria lui F430 un sistem asemanator celui utilizat pentru prima data la noul model Ferrari – California.

Oficialii Ferrari nu au dat nici o informatie in presa despre o posibila lansare pe piata a lui F430 Hardtop. Acest motiv ne da credit sa presupunem ca italieni ar putea pregati chiar un inlocuitor pentru actualul F430 care va dispune de noul tip de acoperis utilizat si la modelul recent lansat.

Via | Autogespot

Comentarii (1)

  • Ferrari BUS
    Despre Autocarul din penultima poza, nu se stie nimic? Vad ca are sigla Ferrari si este rosu...oare cand intra in productie, ca as vrea vreo 2-3 :D Mi se pare ca, cam trag de timp cu F430-ul....tot mai scot cate o versiune, in loc sa scoata un inlocuitor sa rupa iar gura targului, si sa fie liderul la vanzari pentru Ferrari
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru