Ferrari FF cade şi el pradă flăcărilor în China

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.02.2012
Nici Ferrari FF nu este ocolit de problema incendierilor spontane. Cel mai recent exemplu vine din China, unde un exemplar al supercarului a luat foc din senin.

Modelele Ferrari sunt predispuse la incendieri spontane, indiferent de tip, versiune sau an de fabricaţie. Se pare că şi un exemplar al proaspătului Ferrari FF a fost recent mistuit de flăcări în China. Evenimentul a avut loc weekendul trecut în Shanghai, în apropierea unui mare centru expoziţional, în plină zi.

Potrivit martorilor, supercarul cu motor V12 rula atunci când s-a declanşat incendiul. Trecătorii au observat mult fum şi flăcări sub FF, moment în care au anunţat şoferul. Acesta a abandonat repede maşina şi a anunţat pompierii.

Un martor ocular a declarat pentru o publicaţie locală: "Au chemat pompierii, însă flăcările s-au extins extrem de rapid. La sosirea organelor de intervenţie, flăcările acopereau deja toată maşina, supercarul fiind distrus în totalitate".

via | carscoop

Comentarii (7)

  • broscari quality!
    21 4
  • F (flacara) E (eterna) R (rapida) R (raspandita) A (arde) R(epede) si i (iute)
    F (flacara) E (eterna) R (rapida) R (raspandita) A (arde) R(epede) si i (iute)
    36 4
  • eu garantez ca ferrari nu au probleme. ci soferii lor. folosesc modul R de la schimbatorul de viteze pe post de racheta (precum in bancul cu tiganul si ferrari)
    cei de la marketing de la ferrari si-au creat o aura mult prea mare pt masina si proprietarii se asteapta la nebunii, de aia folosesc R dupa treapta a saptea sau cate draq are ferrari acum
    5 17
  • ferrari
    oamenii isi doresc cu orice chip sa duca mai departe legenda . nimic de condamnat ! ei macar au o tinta , spre deosebire de noi care doar circotim .
    cred insa ca sint in faza exploratorilor . incerci dar te mai si "frigi"! macar ei sint constanti si fac tot felul de compormisuri ptr. a mentine stacheta .
    sint vremuri grele ptr. toti ! asta nu justifica pretul ! nimic nu iese bine sub presiune ... totul e un compromis .
    8 1
  • claudiu
    Deja e prea des ...
    Cu siguranta un contructor de talia celor de la Ferrari a reusit sa creeze o cutie de viteza, fie manuala, fie automata, cu restrictii astfel incat sa nu poti retrograda o treapta de viteza sau sa o pui in marsalier in functie de viteza de deplasare.

    Nemtii au aceste restrictoare la toate cutiile de viteze de vreo 10 ani incoace. Nu poti baga in 1-a, de exemplu, daca ai o viteza prea mare, oricat de tare ai trage de schimbator, Acelasi lucru si cu marsalierul pentru cutiile care au R-ul in pozitia treptei a 6-a(pentru cutiile cu 5 trepte de viteza)
    21 3
  • lambo cum de nu iau foc ? toyota a avut un regres drastic datorita problemei cu pedala de frana blocata ect...bla bla bla.... ferarri cum de are scaderi de clienti pentru ceva mult mai grav ?
    15 3
  • @OPC

    problema cu pedala a fost cauzata de factorul dintre volan si scaun originar in SUA.
    Dovedit si parafat si inchis.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru