Ferrari isi restructureaza reteaua de dealeri in Europa

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.08.2008
Ferrari va anula contractele unor dealeri europeni, restul urmand sa se transforme in "Outlet-uri de clasa A s B".

Esential

2010 este anul in care va intra in vigoare hotararea Ferrari.

Ferrari a anuntat ca va anula, incepand cu 30 iunie 2010, contractele tuturor dealerilor europeni, urmand ca reteaua de distribuitori ai marcii italiene sa se transforme, conform oficialilor Calutului Cabrat, intr-o serie de "Outlet-uri de clasa A si B". Nu se cunoaste inca numarul de dealership-uri care isi vor reinnoi contractele cu producatorul italian.

Informatia a fost confirmata de catre Josef Smoly, manager general al Ferrari Austria, care spune ca ambii dealeri Ferrari din Austria isi vor reinnoi contractele cu Ferrari.

Cei mai afectati de schimbarea de strategie a marcii sunt dealerii germani, sase dintre acestia aflandu-se in vizor pentru incetarea contractelor de reprezentare. In cazul in care acest lucru va deveni realitate, o treime dintre dealerii Ferrari din Germania vor ramane fara obiectul muncii.

"Multi dintre dealerii actuali nu stiu inca daca vor primi propuneri de reinnoire a contractelor", sustine managerul unui dealership german, citat de Automotive News.

via | Automotive News

Taguri: Ferrari

Comentarii (1)

  • romania
    in romania nu cred ca va restructura dealeru ca la noi in prima zi de deschidere au fost cumparate 20 de masini parca
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru