Ferrari opreşte producţia la Modena din cauza cutremurului din nordul Italiei

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.05.2012
Ferrari a anunţat că activitatea fabricii sale din Modena va fi întreruptă până joi, pentru a le permite angajaţilor să fie alături de familiile lor.

La numai nouă zile de la primul cutremur care a zguduit Italia, Peninsula a fost lovită din nou de un seism puternic astăzi, la orele dimineţii. Epicentrul a fost localizat chiar în oraşul Modena, acolo unde Ferrari are rădăcini bine înfipte.

Seismul a avut o magnitudine de 5.8 grade pe scara Richter şi a avut mai multe replici, resimţite în Modena, Milano şi Brescia. Statisticile oficiale anunţă până acum 13 morţi, însă numărul victimelor ar putea creşte pe măsură ce căutările printre ruine vor avansa.

Nici Ferrari nu a scăpat de furia naturii. Deşi fabrica este în perfectă stare de funcţionare şi în interior mai pot fi asamblate produse cu logo-ul Căluţului Cabrat, oficialii italieni au decis să oprească funcţionarea uzinei. Activitatea va fi reluată abia joi, pentru a le putea permite angajaţilor să fie alături de familiile lor. 

via l autoblog

Comentarii (7)

  • Attila
    Foarte mare spaima
    Eu locuiesc in Modena iar epicentrul a fost la vreo 20 de km de modena..Am inteles ca si Maserati si Lamborghini toti au oprit productia,si nu numai cam toate fabricile din zona si toate halele industriale au fost inchise.E o mare spaima aici pt ca de o sapt si ceva cutremurele tot contiunua!!!Toata lumea vorbeste deja de semne apocaliptice!!!Speram sa trecem cu bine peste aceste greutati!Numai bine!!!!!
    16 1
  • @
    Macaronarii sufera. Pacat de supermasinile lor, dar as vrea sa opreasca productia la spaghetele lor (Fiat). Este o marca in plus care nu merita sa fie in lumea auto alaturi de BMW sau altele.
    7 33
  • ?
    Multijet ,TwinAir, MultiAir si Common rail..........acum vorbesti din proprie experenta, ca fiat face masini de 10.000 km sau asa ai auzit tu din batrani ca italienele sunt de ..........si mai e si varianta daca la un .......ii dai si un tanc el tot il strica.
    14 5
  • pfff ce veste trista
    cine stie cat trebuie sa mai astept acum pt FF-ul pe care l`am comandat zilele trecute...
    11 5
  • @
    TwinAir... rasnita care la turatii mari face bummmmmm, common rail... multijet ... ii aceeasi mancare de peste cu 2.0TDI, iar batranii spun vorbe intelepte, eu de la ei am auzit si mai sunt posesori de fiaturi care mai au in familie o masina nemteasca si vor sa schimbe fiatul, doar ca nu gasesc client.
    4 22
  • Anonim
    @ScorpyonVAG
    Bubui de prostie, baiete. Din 3 nemtesti si un Fiat in familie, Fiatul a avut cele mai putine probleme.
    2 2
  • @
    Deoarece sigur ii Linea la care nu prea are ce sa se strice, si il compari cu A8,A6,SERIA 5, S-CLASS care are multa electronica si cu, care te deplasezi cel mai mult.
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru