Ferrari pregăteşte update-uri pentru finalul sezonului: "Vrem să terminăm pe locul doi în clasament"

de Daniel Popescu
Miercuri, 21.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari anunţă noi îmbunatăţiri pentru monopost în ultimele şase curse ale sezonului cu obiectivul de a recupera locul doi în clasamentul constructorilor pierdut în favoarea celor de la Red Bull Racing.

Ferrari a coborât la 15 puncte în spatele celor de la Red Bull Racing, însă are în continuare şanse reale să termine sezonul pe locul doi în clasamentul constructorilor.

Şeful Maurizio Arrivabene a admis însă că, pentru îndeplinirea acestui obiectiv, echipa are nevoie de îmbunatăţirea monopostului, fără să ofere detalii cu privire la natura acestora. "Mai avem şase curse şi, dacă vrem să fim pe locul doi în campionat, sigur că trebuie să îmbunătăţim, asta este normal. Asta vom face", a declarat italianul.

La rândul său, Sebastian Vettel şi-a declarat optimismul cu privire la şansele pe care Ferrari le are să obţină performanţe bune în acest final de sezon, mai ales că anticipează update-uri majore.

"Credem în noi înşine. Nu suntem unde vrem să fim, dar pe circuite precum Singapore suntem mai aproape. Ne aşteptam să fim competitivi şi există întotdeauna o şansă la victorie sau la podium, dar din păcate nu a fost să fie pentru niciunul dintre noi.

Dar avem încredere. Sunt câteva update-uri mari care vor veni. Suntem aici pentru a lupta şi asta vom face", a precizat el.

Via Motorsport

Comentarii (27)

  • Degeaba, strategia la Ferrari e slaba, nu înțeleg in Singapore cum de l-au adus pe vettel de pe ultima poziție in final pe 5 si cu Kimi au dat-o de gard cand multi ne așteptam sa termine pe 3. Deci, prosti nu sunt si ...nici nu cred ca se prefac! Probabil sunt prea distrati oamenii de la Ferrari, ca altceva nu înțeleg.
    21 2
  • Da , tot aceias placa , se mint singuri
    11 5
  • isi concediaza "strategii"?!
    7 2
  • Marius
    N-am mai auzit de mult ca urmeaza sa aiba rezultate bune...
    10 2
  • McLaren este de vanzare, cei de la Apple sunt interesati de preluarea integrala a grupului. http://www.motorsport.com/automotive/news/apple-linked-with-mclaren-takeover-828822/
    4 2
  • FERRARI nu are nevoie de imbunatatiri pt. a invinvinge RB,doar sa foloseasca MEDODELE RB.
    7 7
  • bernie
    Pilotii Ferrari sunt indiscutabil mai buni decat cei RBR...Masinile sunt oarecum egale Ferrari mai buni la motoare ,mai slabi pe aerodinamica, iar RBR exact invers...Diferenta majora este facuta de sefii si stategii de la Ferrari care sunt praf si pulbere in comparatie cu cei RBR...Uneori am impresia ca Ferrari este condusa de romani si in felul asta inteleg ca italienii din ziua de azi nu sunt cu nimic ma breji ca noi...Deh..Unde nu-i cap vai de picioare...Cel mai mare regret il am in privinta pilotilor care meritau o soarta mai buna la cea mai titrata echipa din F1....
    19 14
  • Formula 1 va fi transmisa in Ultra HD de anul viitor . Mclaren a negat interesul Apple pentru preluarea lui Mclaren Automotive..
    4 4
  • Probabil Arrivabene se refera la update-uri aerodinamice ca din ce stiu nu mai au tokeni pentru update-uri la motor
    6 5
  • Cursa din Singapore a fost transmisa in UHD, si nu sunt foarte multe diferente decat daca ai un televizor capabil de asa ceva, recomand unul curbat, pentru ca mi se pare super. Cei de la McLaren au negat, dar cei din Brunei nu au negat si ei detin pachetul majoritar si de anul trecut declarau ca ar vrea sa vanda.
    7 1
  • @ GTS La cursa din Singapore s-au facut teste UHD..Si repet ,oferta Apple a fost pentru Mclaren automotive care n-are treaba cu Mclaren F
    4 8
  • Mclaren F1
    2 9
  • Cine va transmite uhd, ce companie?
    0 0
  • Am gasit... mare fas uhd vs fhd...
    3 0
  • @ZZZ: Oferta este pentru totul grupul McLaren, daca n-are nici o treaba cu echipa de F1 inseamna ca echipa face dintr-un alt group ceea ce este o prostie. Uite ce spun altii aici: "It was suggested that this could have gone as far as a takeover of the McLaren Technology Group – which encompasses the McLaren Formula 1 team, McLaren Automotive and McLaren Applied Technology. ".

    Sky inainte de cursa a avut o mica prezentare a UHT-ului, si au spus ca pentru care au monitor 4K o sa fie cate diferente in timpul transmisiei cursei din Singapore. Daca nu stii despre ce-i vorba...
    9 0
  • UHD, nu UHT, scuze.
    8 0
  • @ eu n u stiu ce suse ai tu da nicio sursa nu vorbeste de Mclaren F1.. se refera la Mclaren Automotive sui la Mclaren Applied technology/.Si repet ca in sstirea cu tehnologia UHD s-a vorbit doar de teste.
    0 6
  • Analysts at Evercore ISI said Thursday in a note that Apple may just be targeting the McLaren Technology racing arm — led by Dennis — which would be attractive for its experience in predictive data analytics, simulation, advanced manufacturing and electronic components.

    Dennis, as “the driver behind McLaren,” is likely to be part of the attraction, Dudenhoeffer said. “He’s always had the drive and passion to pursue goals that are difficult to get to, so from that perspective it would be a good fit with Apple to
    0 5
  • F1 broadcasters Sky are to show all races in Ultra High Definition (UHD) next year. It follows a successful test in Singapore of in action live UHD broadcasting with Tata Communications, Official Connectivity Provider of Formula 1, and Formula One Management (FOM).
    Next
    Previous
    Enlarge
    2 / 2

    The successful proof of concept involved the installation of multiple state-of-the-art UHD cameras at the Singapore circuit. The footage from these was mixed in the FOM Broadcast Centre onsite, and the UHD output distributed live to Sky’s HQ in Osterley in the UK using Tata Communications’ Video Connect service. Video Connect enables broadcasters to deliver live video feeds over the world’s largest wholly-owned subsea fibre network, ensuring the highest quality experience for viewers.

    “This proof of concept with Sky and Tata Communications demonstrates our ongoing commitment to make F1 the ultimate sports experience by harnessing the power of cutting-edge broadcasting technologies,” said John Morrison, FOM’s Chief Technical Officer.

    “Delivering the race action seamlessly in UHD from any Grand Prix location to homes requires superfast, reliable connectivity on a global scale,” added Mehul Kapadia, Managing Director of F1 Business at Tata Communications.

    “And, other game-changing technologies like virtual reality will rely on ubiquitous, superfast connectivity too. As the break-neck speed of technology innovation continues, we’ll work with Formula One Management to enable fans to experience the exhilarating world of F1 in new ways.”

    “We pride ourselves on being an extremely forward-thinking F1® broadcaster with a special focus on innovation,” concluded Keith Lane, Director of Operations at Sky. “UHD offers four times higher resolution than HD, making F1 a more powerful, immersive experience for fans than ever before. The success of this proof of concept in Singapore shows that we’re on track to show every race live in UHD next season using our next-generation Sky Q home entertainment service, and to continue to give our customers the action-packed F1 experiences that they crave.”

    The UHD test in Singapore follows a series of other ambitious proof of concepts by Tata Communications and Formula One Management around live Over the Top content delivery and 4K broadcasting.
    0 8
  • hahaha
    in articol se vb de FERRARI si cocalarii astia vb de Mclada...rusinea F1 :)))) pokemoni mortali :))
    6 1
  • @ hahaha -multa .. de la cocalari :))) vorbim de transmisie in UHD si de presupusa preluare a unei parti a grupului Mclaren deoarece fanii Ferrari nu mai cred in update-urile celor de la Ferrari :))) p.s . eu am vorbit si de Ferrari :))
    0 7
  • De ce ii raspunzi? Da-l la gaia, daca o faci, inseamna ca te simiti cocalar:))Daca are chef de cearta sa se duca sa o frece.
    5 1
  • @ alex :)) Nu masimt cocaar :)) da unii trebuie educati :))
    1 6
  • Cocalari sunt, dar numai in masinute Ferrari am vazut....oricum merge romanul cocalar seamana mult cu italianul mafiot.
    2 3
  • Ce n-as da sa fiu eu cocalar sa am un Ferrari ...si bani de benzina, evident ...si de anvelope ...si de revizii ca nu prea cred ca le faci pe canal ...si de schimbat jantele la nu stiu câte zeci de mii de km dc iti place viteza ...ehhhhh ...viata asta de cocalar ce simpla este.
    11 0
  • Hai frate , mai da-o incolo de varjala .
    0 0
  • kokalar mcLaren
    ba acum realizez,ce cocalar era Mclaren Mircea...voi sunteti peste el :))) rusinea F1
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru