Ferrari sărbătoreşte cu stil 70 de ani de existenţă: va lansa 350 de unităţi în ediţie specială pentru cele 5 modele din gama actuală

de Daniel Popescu
Sambata, 02.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari va dezvolta câte 70 de ediţii speciale pentru fiecare dintre cele 5 modele din gama actuală şi le va dezvălui la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie.

Ferrari a ales o modalitate inedită pentru a sărbători 70 de ani de existenţă. Oficialii constructorului italian au ales 70 dintre cele mai reprezentantive modele din istorie, iar fiecare dintre acestea a inspirat câte o versiune specială pentru fiecare dintre cele 5 modele ale gamei actuale.

Cu alte cuvinte, Ferrari va dezvolta 350 de unităţi unice, câte 70 pentru California T, 488GTB coupe, 488 Spider, F12berlinetta coupe şi GTC4Lusso.

"Întreaga echipă de la Maranello a încercat să identifice cele mai reprezentative maşini din istoria companiei, cele mai reprezentative exterioare şi interioare. Asta înseamnă că vom produce şi vom livra 350 de unităţi unice. Fiecare maşină va fi unică", spune Enrico Galliera, directorul de marketing al Ferrari.

Urmareste Automarket
Acesta a adăugat că fiecare dintre unităţi va fi realizată cu "cea mai înaltă tehnlogie şi cele mai bune capacităţi de design ale companiei".

Ferrari va prezenta o parte dintre cele 350 de unităţi unice cu ocazia Salonului Auto de la Paris, care va avea loc la începutul lunii octombrie.

Cel mai recentă ediţie specială lansată de Ferrari, pe numele său F12tdf (foto), este produsă în numai 799 de unităţi, iar valoarea acesteia s-a deblat deja pe piaţă deşi până în prezent au fost livrate doar câteva bucăţi.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru