Ferrari si Audi la festival

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 30.06.2006
Goodwood Festival of Speed va primi anul acesta doua modele de marca, Ferrari 599 Fiorano si Audi R10 TDI.
Goodwood Festival of Speed este unul dintre cele mai mari evenimente din lumea motorsportului, o ocazie unica pentru a vedea piloti celebri si cele mai performante masini de competitie.

Printre participantii de marca se numara si modelul Ferrari 599 Fiorano, lansat recent la Geneva. Bolidul are un motor V12 de 620 CP si imbina eleganta designului Ferrari cu tehnologia de inalt varf a Scuderiei de Formula 1. Propulsat de un motor de 5999cc, Fiorano va fi una dintre atractiile pentru categoria Supercar Run. Ferrari mai ofera publicului acestui festival, oportunitatea sa vada modelul Ferrari 612 Scaglietti, personalizat de o echipa de design de la revista Wallpaper.

Pe langa Ferrari, un alt participant de marca la Goodwood Festival of Speed va fi Audi. Celebrul pilot al constructorului german, Allan McNish, va conduce un model Auto Union C-Type din 1936, care in restul timpului poate fi admirat la Muzeul Traditional Audi. Pilotul companiei germane va mai prezenta si modelul Audi R10 TDI, care a facut istorie anul acesta in cadrul cursei de 24 h de la Le Mans, fiind primul diesel care a castigat competitia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru