Ferrari SUV nu va exista

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 10.12.2007
Oficialii constructorului italian au negat zvonurile privind existenta unui posibil model SUV in viitorul apropiat.

Esential

80 de kilograme in plus i-ar fi costat pe cei de la Ferrari adaugarea unui sistem de tractiune AWD pe F430.

In urma cu cateva saptamani, Automarket va dezvaluia primele informatii privind un posibil viitor SUV de la Ferrari.

Astazi revenim cu informatii despre planurile constructorului italian, care prin vocea managerului general Amedeo Felisa a infirmat zvonurile vehiculate in ultima perioada. Declaratiile Scuderiei italiene vin la scurt timp dupa ce si Stephan Winkelman, CEO-ul Lamborghini, a negat un posibil model SUV.

Ferrari a cochetat pentru o perioada cu sistemul integral de tractiune AWD, cand s-a gandit sa implementeze tehnologia pe proaspatul F430. Inginerii italieni au renuntat insa repede la aceasta idee dupa ce au realizat ca intregul sistem AWD ar fi adaugat inca 80 de kilograme la masa masinii. Felisa a sustinut ca, pe carosabil uscat, performantele pe care le-ar fi obtinut cu sistemul AWD ar fi fost aceleasi cu cele ale tractiunii spate actuale.

Oficialul constructorului italian de nisa a infirmat si zvonurile privind o viitoare generatie a entry-level-ului Dino, afirmand ca nu va exista nici un model cu propulsor in sase cilindri.

Comentarii (2)

  • wrctheo
    BLASFEMIE
    E bine ca erau doar niste zvonuri, ca altfel se scula Enzo si il facea pilaf pe Montezemolo ca dadea nastere unei asemenea idiotenii....SUV, Sport Ultility Vehicle, f**k it!!! SV, da, Sport Vehicle sau MSV, Mega Sport Vehicle poate, dar SUV de la Maranello, bleah, blasfemie.

    I hope THE END is not close.
    0 0
  • foarte bine ^_^
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru