Ferrari-ul "low-cost" se va numi Grand Tourer

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 09.05.2008
Cel mai ieftin model Ferrari se va numi Grand Tourer si va fi prezentat oficial in 20 mai. Acesta va costa 110.000 de euro.

Esential

110.000 de euro este pretul estimativ al viitorului model al Calutului Cabrat.

Dupa ce oficialii Ferrari s-au ferit pana acum sa anunte oficial aparitia sa, doar Luca di Montezemolo aducand in discutie o eventuala productie a unui astfel de model, compania italiana a lansat astazi site-ul oficial prin care confirma productia celui mai ieftin model Ferrari din istorie. Mai mult, aflam de aceasta data chiar si numele oficial al modelului: Grand Tourer (GT). pana astazi, cel mai probabil nume dat de presa era Dino.

Conform site-ului care numara zilele pana la lansarea modelului italian, acesta va fi lansat oficial in 20 mai, atunci cand Ferrari va publica primele fotografii ale lui Grand Tourer.

Deocamdata se cunoaste doar faptul ca noul model Ferrari ca dispune de un motor V6 (si nu un V8, cum se credea initial) si ca va costa in jur de 110.000 de euro, devenind cel mai abordabil model al Calutului Cabrat din punctul de vedere al pretului. Ferrari Grand Tourer nu va atenta insa la imaginea exclusiva a italienilor, modelul urmand sa fie produs in doar 4000 de exemplare pe an.

via | Ferrari 

Comentarii (6)

  • Sa fie sanatosi
    "low-cost" tot pt cei cu dare de mana:))
    0 0
  • as21ro
    cel mai...
    mda...cel mai ieftin Ferrari? Informati-va de Ferrari Mondial si apoi mai vorbiti...
    0 0
  • mos ion roata
    Bei Mestere
    Voi astia de la Automarket care vedeti greselile altora, pe ale voastre nu le vedeti? Mestere, cum vine chestia asta cu ...........numele oficial al modelului: Grant Tourer (GT). Se spune Grand Tourer, poate ca matale nu faci diferenta, dar una e Grant si alta Grand. Ma, rog pentru voi e bine si asa, nu mai conteaza cand dai copy si paste. Forza Ferrari
    0 0
  • Mircea
    Multumim
    @mos ion roata: Multumim pentru sesizare. Asa cum ai putut vedea, in titlu era corect, la fel cum era si in restul stirii. A fost o simpla eroare de tastare, nu vad care e motivul acestui tip de abordare. Thanks.
    0 0
  • ...
    mai bine imi iau logan frate
    0 0
  • e bine
    avand in vedere prestigiul firmei si performantele de care ai parte, pretul este reletiv bun...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru