Ferrari va dezvalui F450 Concept la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.05.2009
Ultimele fotografii spion au aratat ca Ferrari pregateste pentru Salonul de la Frankfurt conceptul F450. Acesta va fi mai mare decat actualul F430.

Esential

550 cai putere ar urma sa dezvolte viitorul Ferrari F450.

Salonul Auto de la Frankfurt ar putea marca o surpriza importanta la standul Ferrari. Ultimele fotografii spion anunta o noua premiera in dreptul constructorului italian. Este vorba despre mult asteptatul F450, cunoscut in interiorul grupului cu numele de cod F142.

Din primele informatii se pare ca Ferrari face ultimele retusuri pentru a putea dezvalui noul F450 in stadiu de concept la Frankfurt, in luna septembrie. Noul model va veni cu un ampatament mai mare decat cel al actualului F430. Latimea supercarului va creste si ea alaturi de inaltime.

La nivel exterior, noul F450 va oferi publicului un aspect mai agresiv multumita spoilerelor modificate si sistemului de evacuare montat in partea centrala. Sub capota se va scunde un motor V8 de 4.5 litri capabil sa dezvolte 550 de cai putere, poate chiar 585, completat de o cutie automata cu dublu ambreiaj, imprumutata de la Ferrari California.

Motorul va beneficia de pe urma unui nou sistem de racire dar si de pe urma sistemului KERS, derivat din tehnologia cu acelasi nume, folosita in Formula 1 pentru recuperarea energiei folosite la franare.

Comentarii (3)

  • ferrari
    La asta am lucrat si eu la bara din fata si plansa de bord :D
    0 2
  • Da?
    Le-ai sters de praf? Sau la ce ai lucrat?:P
    2 1
  • ferrari
    Glumetzule ... s-a proiectat in romania o parte din caroserie si planda de bord!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru