Fiat 500 facelift primește primul pachet de accesorii de la Mopar

de Sebastian Toma
Vineri, 10.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mopar, o latură importantă din ramura americană a Fiat Chrysler Automobiles, a pregătit un pachet de accesorii pentru noul Fiat 500 facelift.

Fiat 500 facelift, carismaticul hatchback al mărcii italiene, a primit o gamă de elemente de personalizare de la Mopar. Acestea au fost dezvoltate special pentru varianta restilizată a modelului italian și au fost gândite de ramura americană a Fiat Chrysler Automobiles care are decenii de specializare în asemenea pachete. Cei de la Mopar sunt o organizație în interiorul FCA, responsabilă de piese de schimb, service și relațiile cu clienții. Divizia Mopar a dezvoltat peste 100 de repere pentru noul 500 facelift, de la jante din aliaj până la capace pentru cheile de contact și prelate speciale. Gama de jante din aliaj are mai multe modele desenate de Mopar și este oferită în dimensiuni cuprinse între 14 și 16 inch.

Fiat 500 facelift: schimbări minore la exterior și un interior modificat serios

Gama de accesorii Mopar pentru Fiat 500 include trei pachete sport dedicate, fiecare incluzând o dungă colorată pe lateralul mașinii, capace pentru oglinzile laterale în aceeași culoare și două chei briceag vopsite în cele două culori de pe caroserie.

Clienții pot alege diferite tipuri de carcase de chei, una dintre ele fiind decorată cu cristale Swarovski. Plafonul poate fi și el vopsit și îmbrăcat în colant într-o culoare contrastantă cu cea a caroseriei, fiind oferite cinci culori și modele diferite pentr uaceastă operațiune.

Carcasa de cheie din imagine are cristale Swarovsky. Doar pentru Fiat 500.

Gama 500 a celor de la Fiat se va extinde mult în viitorul apropiat: "Vrem să construim versiuni care să atragă şi bărbaţii"

Urmareste Automarket
La interior, Fiat 500 primește de la Mopar un pachet generos de accesorii, care merge de la un umeraș montat pe tetierele din față și un set de covorașe dedicate, până la pedale din aluminiu și materiale și finisaje dedicate, toate în culori asortate cu exteriorul vehiculului.
Fanii sporturilor de iarnă care posedă un Fiat 500 pot să se bucure de hobby-ul lor preferat folosind un suport dedicat pentru schiuri/snowboard, care se montează pe ușa hayon-ului și poate găzdui două perechi de schiuri.

Via FCA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru