Fiat 500 pe motocicleta lui Valentino Rossi!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 29.06.2007
500 apare peste tot in aceste zile. Ultima gaselnita Fiat este acoperirea motocicletelor Yamaha ale lui Rossi si Edwards la Essen GP.

Fiat 500 se va lansa miercuri, insa modelul italian va fi prezent in acest weekend in prim-plan la Assen, unde are loc urmatoarea etapa din MotoGP. Italienii de la Fiat au acoperit motocicletele lui Valentino Rossi si Colin Edwards cu stickere speciale care amintesc de intreaga istorie a mini-modelului Fiat.

Imaginea motocicletelor Yamaha a fost schimbata de designerul Aldo Drudi, a carui firma sta la baza celor mai inedite desene ale motocicletelor implicate in motomondialul de viteza. Principala sursa de inspiratie este epoca anilor '50, nostalgicii amintindu-si cu siguranta imaginea discurilor de vinil si a artistilor italieni ai vremii in care Fiat 500 a devenit un star de nivel european.

"Proiectul a fost dezvoltat impreuna cu echipele si pilotii. Rezultatul final i-a entuziasmat pe toti, pentru ca aceste culori pastelate sunt foarte vii, interesante si distractive. Pe motocicletele echipei Fiat Yamaha Team vor aparea, evident, culorile reprezentative ale epocii dar si tricolorul Italiei", a declarat Aldo Drudi. 

Cele doua motociclete se disting intre ele foarte greu.

Practic, elementele distinctive sunt numerele de concurs (clasicul 46 pentru Rossi si 5 pentru Edwards) si doua simboluri ale fiecarui pilot: inima rosie pentru Valentino Rossi (pe care italianul a purtat-o pe casca la Mugello) si o poza retro cu el insusi pentru Edwards.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru