Fiat 500 Pink, editie speciala dedicata femeilor britanice

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 19.01.2010
Femeile din Marea Britanie isi vor putea face cadou in 2010 unul dintre cele doar 500 de exemplare ale editiei speciale limitate Fiat 500 Pink.

Esential

500 de exemplare vor fi construite pentru editia speciala limitata 500 Pink.

Biroul britanic al celor de la Fiat a lansat oficial pe piata locala o editie speciala a modelului 500. Destinat publicului feminin, 500 Pink este caracterizat - asa cum ii spune si numele - mai ales prin nuanta roz aplicata la nivelul caroseriei.

Editia speciala va fi construita intr-o serie limitata la 500 de exemplare, acestea urmand sa poata fi comandate exclusiv online. "500 Pink este pregatit sa devina accesoriul fashion perfect al anului 2010, fiind prima din editiile speciale pe care Fiat Marea Britanie le pregateste in cursul acestui an", anunta oficialii marcii italiene in comunicatul de presa care insoteste prima imagine a versiunii speciale.

Pe langa nuanta exterioara exclusiva, Fiat 500 Pink dispune de o serie de elemente optionale incluse in standard, printre acestea numarandu-se sistemul Start&Stop, plafonul vitrat, interiorul in care predomina negrul, schimbatorul cu maner din piele, covorasele dedicate acestei versiuni si o carcasa roz speciala pentru cheia de contact.

via | Newspress (inreg.)

Comentarii (3)

  • Daca e pentru femeile britanice cred ca trebuia sa se umble si la dimensiunile interioare.......prietenii stiu de ce....hi hi
    2 1
  • Patrick
    shot me now..
    mamaaa....parca vad cum face o pitipoanca de pe la noi cand vede o masina ca asta...DEZASTRU
    4 0
  • @cc
    Tot pentru femeile britanice cred ca ar trebui sa-i puna in dotarea standard si un alcooltest.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru