Fiat 500C primeste si el tratamentul Diesel

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.04.2010
Varianta decapotabila a modelului Fiat 500 va beneficia de asemenea de o versiunea Diesel, dezvoltata alaturi de brandul vestimentar cu acelasi nume. Editia speciala vine cu multe imbunatatiri estetice.

Esential

6500 de unitati Fiat 500 Diesel au fost vandute pana in prezent.
100 de cai putere dezvolta cea mai puternica versiune a modelului Fiat 500C Diesel.

Motivati de succesul editiei speciale 500 Diesel, care s-a vandut in aproape 6500 de unitati, italienii de la Fiat vor sa repete reteta de succes si in cazul variantei decapotabile a modelui urban. Astfel, tratamentul preferential aplicat de creatorul de imbracaminte si accesorii se va regasi si pe modelul cu acoperis rabatabil, in principal fiind vorba despre aceleasi modificari estetice.

Noul 500C Diesel vine cu un exterior vopsit in culoarea albastra Midnight Indigo, regasita si pe coupe, cu un set de jante de 16 inch din aliaj, cu finisaje cromate la nivelul portierelor si spoilerelor si cu etriere vopsite in galben, doar in cazul versiunii de 1.4 litri si 100 de cai putere.

Interiorul a primit amprenta Denim la nivelul tapiteriei si a covoraselor. Pielea a fost cusuta cu ata galbena, bordul a primit acelasi finisaj cromat de la exterior iar manerul schimbatorului a primit logo-ul casei vestimentare.

Noua versiune Diesel va fi disponibila impreuna cu mai multe motoare Euro 5, mai exact unitatile de 1.2 litri 69 de cai putere, 1.4 16 valve si 100 de cai putere precum si impreuna cu dieselurile Multijet de 1.3 litri si 75, respectiv 95 de cai putere, asistate de transmisii manuale si automate.

Noua versiune 500C Diesel va debuta oficial in Japonia pe 12 aprilie, vanzarile urmand sa fie demarate mai apoi in toata lumea incepand cu luna martie. In Italia, pretul de pornire al editiei speciale este de 18.000 de euro.

via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru