Fiat 500L Trekking, noul crossover al italienilor

de Sebastian Toma
Miercuri, 28.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a prezentat primele imagini ale noului 500L Trekking, un crossover bazat pe 500L. Noua versiune a lui 500L va debuta în cea de-a doua jumătate a anului viitor.

Fiat 500L, crossoverul bazat pe celebrul 500, a primit o versiune Trekking. Aceasta vine cu o parte frontală diferită, un posterior modificat, un set de ornamente pentru bosajele aripilor şi ornamente din plastic negru pentru portiere şi pentru barele de protecţie. În plus, noul Fiat 500L Trekking prezintă jante de aliaj de 17 inch în standard, pentru un aspect mai agresiv. La interior, modelul are un habitaclu decorat în două culori, Nero/Marrone, alături de un sistem multimedia Uconnect 5.0 cu ecran tactil de 5 inch.

La fel ca în cazul lui Fiat 500L, noua versiune Trekking va fi construită la uzina din Kragujevac, Serbia. Modelul va debuta pe piaţă în cea de-a doua jumătate a anului 2013. La fel ca în cazul altor modele oferite în versiuni Trekking, 500L nu capătă nicio abilitate off-road odată cu transformarea aplicată la exterior. Cel mai probabil, această versiune a lui 500L va fi şi cea mai costisitoare, dat fiind nivelul superior de echipare şi accesoriile din dotare.

Versiunea Trekking a lui 500L nu va fi oferită cu tracţiune integrală, toate versiunile urmând să aibă tracţiune faţă. Pe piaţa americană, Fiat oferă noul 500L doar în compania motorului MultiAir de 1.4 litri.

Americanii pot să aleagă între o transmisie manuală cu şase trepte şi o transmisie DDCT cu şase trepte, ambele angrenând roţile din faţă.

Via Carscoop

Comentarii (7)

  • ugly as s...
    8 8
  • Urata,puhhhh
    7 8
  • schumi
    Super. Asteptam, totusi, si 4x4.
    9 2
  • Surpriza! Au copiat MINI Countryman in stil chinezesc.
    13 7
  • Daca era masina germana toti o laudau....
    6 6
  • deci nu doar nemtii fac pocitanii :))
    0 2
  • Alfons
    @Mario0406:

    Corect! Cel putin stopurile alea spate, ovale si cu margine cromata, par identice cu cele de la CountryMan. Macar daca traduceau in italiana numele si-i ziceau Paesano
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru