Fiat 500L Vans - ediţie specială creată de producătorul de încălţăminte Vans

de Bogdan Mirică
Luni, 28.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a dezvăluit o ediţie specială a modelului 500L. Monovolumul a fost personalizat cu ajutorul celor de la Vans, cu ocazia unui festival din California, dedicat celor care practică surf-ul.

Fiat continuă să promoveze actualul 500L şi pe piaţa din Statele Unite. Şi pentru că îşi doreşte ca monovolumul să fie privit ca o maşină nonconformistă, constructorul italian a ales ca loc de prezentare un festival de surf din California, Statele Unite, şi a apelat la ajutorul producătorului de încălţăminte Vans pentru o personalizare în detaliu.

Cei de la Vans s-au pus repede pe treabă şi au creat un vehicul capabil să oglindească spiritul lor. Cum era şi normal, noul 500L Vans adoptă o serie de materiale regăsite de obicei în componenţa pantofilor sport, inclusiv motive mai vechi şi abţibilduri speciale.

Exteriorul este personalizat cu ajutorul unor cercuri de tip LED, poziţionate în loc de grilă, o gardă la sol înălţată, o culoare de caroserie în două tonuri şi un acoperiş distinct pe care a fost montat un suport de portbagaj şi mai multe plăci de surf pentru a aminti de specificul modelului. Să nu uităm nici de jantele de 19 inch, vopsite în culoarea neagră.

Urmareste Automarket
La interior, Fiat şi Vans au pregătit o tapiţerie de culoare albastră, inspirată tot de pantofii sport, şi o planşă de bord cu abţibilduri clasice.

Deşi Fiat 500L Vans a fost prezentat mai mult sub formă de concept, este foarte probabil ca accesoriile să fie regăsite şi în showroom-uri ca pachete de personalizare.

Comentarii (1)

  • Dupa cum am citit, pe platforma FIAT 500L, a fost prezentat si noul JEEP Renegade. Sper ca totusi diferenta dintre cele 2 modele sa fie semnificativa.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru