Fiat aduce temporar 1.000 muncitori inapoi in fabrica

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 20.02.2009
Fiat va aduce inapoi 1.000 de muncitori in fabrica Mirafiori din Torino pentru o saptamana.

Fiat a chemat inapoi in fabrica 1.000 de muncitori temporari pentru a ajuta la productia modelelor Alfa Romeo MiTo si Lancia Thesis Sedan. Cei 1.000 de muncitori vor lucra in fabrica Mirafiori din Torino. Muncitorii chemati inapoi in fabrica au fost trimisi in concediu tehnic pentru o perioada nedefinita de timp din cauza ca Fiat a oprit temporar productia in fabricile sale.

Guvernul italian a oferit beneficii cetatenilor care achizitionau un automobil nou, pentru a sprijini industria auto din aceasta tara. Aceste beneficii, alaturi de reducerile oferite de producatorii de automobile au inceput sa produca rezultate. Cererea pentru modelele Fiat a inceput sa urce, iar producatorul a raspuns prin marirea productiei in fabrica Mirafori.

Via | JustAuto

Comentarii (3)

  • danutz
    Lancia Thesis Sedan ???
    ... stiam ca nu se mai fabrica .
    0 0
  • La munca
    Ce bine asa nu mai au timp sa se lege de romanasii nostri care mai lucreaza la buzunare mai un viol o talharie si ei acolo,ca doar n-or sa stea degeaba ca italienii.
    0 0
  • Pretul corect.
    Deci pretul corect ca masinile alea sa se vanda in conditiile actuale e cu 5000 de euro mai putin (sau chiar mai mult daca se dau si reduceri).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru