Fiat Doblo a primit un facelift

de Sebastian Toma
Vineri, 12.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gama Fiat Doblo a fost împrospătată printr-un facelift la cinci ani de la lansarea generaţiei actuale. Modelul va fi disponibil comercial începând cu primăvara anului viitor.

Fiat Doblo a primit o restilizare la cinci ani de la lansarea generaţiei actuale. Facelift-ul aplicat gamei va fi implementat cel mai probabil şi pe fraţii Opel/Vauxhall Combo cu formele specifice fiecărei mărci, după cum s-a întâmplat cu fratele american al lui Doblo, Ram ProMaster City. Indiferent de cum se numeşte, Doblo şi fraţii săi de platformă sunt fabricaţi cu toţii în uzina Tofaş (Türk Otomobil Fabrikası Anonim Şirketi) din Bursa, Turcia. Revenind la Doblo şi facelift-ul său, acesta i-a adus o grilă frontală nouă, un set de blocuri optice schimbate dramatic şi o capotă diferită, care schimbă complet faţă modelului şi nu neapărat în ceva pozitiv. Posteriorul include blocuri optice modificate şi o uşă a hayonului modificată. Noul Doblo facelift va debuta comercial pe piaţa din Europa în primăvara anului 2015, moment în care vor fi anunţate toate specificaţiile tehnice şi preţurile modelului pentru fiecare piaţă pe care va fi oferit.

Aşa arată bordul lui Fiat Doblo facelift.

Urmareste Automarket
Schimbări importante au avut loc şi în habitaclul lui Doblo, unde modelul a primit o nouă planşă de bord, un volan redesenat şi o interfaţă diferită de comandă.
Gama de tapiţerii şi ornamente a fost mărită, iar materialele de la bord sunt acum de calitate superioară, spun cei de la Fiat. În ciuda naturii sale utilitare, Doblo a primit un sistem infotainment Uconnect cu ecran tactil de cinci inch şi sistem de navigaţie integrat. Spaţiul interior a rămas neschimbat, modelul oferind în continuare versiuni cu până la şapte locuri şi cu un portbagaj de 790 de litri în configuraţia cu cinci locuri, ceea ce îl face liderul segmentului la acest capitol.

Noua parte frontală a lui Doblo schimbă complet formele maşinii, dar rezultatul este discutabil.

Gama de motorizări a lui Doblo facelift are şapte opţiuni în materie de motoare motoare şi asigură între 90 şi 135 CP. Dintre cele şapte, unul reprezintă o versiune bi-fuel a motorizării 1.4 T-Jet de 120 CP, unitate oferită şi în versiunea alimentată doar cu benzină. Propulsorul entry-level este un 1.4 benzină de 95 CP, urmat de ante-menţionatul 1.4 T-Jet. Gama de diesel-uri are două motoare în ofertă: 1.6 MultiJet de 90 CP şi 2.0 Multijet de 135 CP.

În ţările din regiunea EEMA, Doblo este oferit în trei niveluri de echipare (Pop, Easy şi Lounge), cu două înălţimi ale plafonului, două ampatamente, cinci configuraţii de interior, două configuraţii de scaune (cele cu 7 locuri sunt disponibile la cerere) şi 11 nuanţe de caroserie.

Via Fiat

Comentarii (8)

  • Urat cu spume!
    9 14
  • @Kl - cam cum ar trebui sa arate o UTILitara?...
    22 5
  • Andrei
    Stiti cumva daca versiunea Doblo XL o sa fie si in varianta cu 7 locuri?
    1 0
  • joe.giorgica
    poate sa-i mai faca 7 facelifturi!! e cea mai vazuta masina trasa pe marginea soselei cu avaria pusa de buna"ce e!si cand mai aud si vad reclama cu jeep-ul ca e cel mai bun din segment,,imi vine sami dau palme!..
    1 3
  • ce regiune e asta EEMA?
    1 0
  • joe.giorgica
    de ce stergeti comurile? i -l rescriu!.....Poata sa faca 7 facelifturi tot cea mai proasta masina europeana ramane! e cel mai vazut auto pe marginea soselei cu avariile puse din cauza defectiunilor la motor!,,si cand vad la tv reclama cu italiana "JEEP"CA FIIND CEL MAI BUN "JEEP"DIN SEGMENT IMI VINE SA-MI DAU PALME! JOS CENZURA AUTOMARKET!
    2 3
  • @georgica
    ma lasa alcoolul, vezi ca iar te apuca delirul.
    1 0
  • Realitatea Zilei
    @Andi
    Cum ar trebui sa arate o utilitara? Pai ca un Kangoo, Partner, Transit Connect (2013) sau chiar Dokker !

    Toate sunt mai reusite decat HIDOSENIA asta numita Fiat Doblo !
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru