Fiat Doblo va fi vândut în SUA sub marca Ram

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 10.09.2011
Fiat Doblo va fi vândut pe piața nord-americană sub marca Ram, parte a grupului Chrysler, spune un comunicat oficial al mărcii Fiat.

Fiat Doblo va fi vândut și pe piața nord-americană dar sub o altă siglă. Fiat și Chrysler au decis că există cerere pentru acest gen de vehicule utilitare peste ocean și vor exporta Doblo-uri produse la uzina TOFAS din Turcia în Statele Unite. Contractul a fost semnat pe șapte ani, uzina TOFAS urmând să producă 190.000 unități Doblo pentru piața americană. Primele automobile cu sigla Ram vor fi în showroom-uri în primăvara lui 2013.

Grupul Chrysler nu a arătat poze cu varianta americană a modelului Doblo. Pentru modificările cerute de piața americană și cea canadiană plus omologările necesare, Chrysler va investi 160 milioane dolari în joint-venture-ul cu uzina Fiat TOFAS din Turcia din Bursa. Fiat Doblo a fost votat de curând ”International Van of the Year 2011”.

Via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru