Fiat lansează Doblo Work Up, un pick-up profesionist

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 01.07.2011
Divizia de vehicule utilitare Fiat Professional a lansat astăzi Doblo Work Up, un pick-up cu o suprafaţă de încărcare generoasă, cu motorizări diesel şi chiar cu sistem start-stop.

Esential

4 metri pătraţi este suprafaţa benei noului Fiat Doblo Work Up.
135 de cai putere va oferi cel mai puternic motor disponibil pe Fiat Doblo Work Up.

Divizia de vehicule comericale Fiat Professional a dezvăluit astăzi primul pick-up dezvoltat pe platforma modelului Doblo, botezat Work Up. Creat în atelierele Fiat, utilitara se poate lăuda cu o suprafaţă de încărcare foarte generoasă: bena măsoară 2.30 metri lungime, 1.82 metri lăţime şi o suprafaţă de încărcare de 4 metri pătraţi.

Doblo Work Up poate face faţă cu brio unei sarcini de 1000 de kilograme, mulţumită suspensiei spate bi-link, cu condiţia de a nu depăşi limitele maxime admise, de 1120 de kilograme pe axa faţă şi 1450 de kilograme pe axa spate.

Bena a fost construită din oţel de înaltă rezistenţă cu panouri din aluminiu şi podea anti-alunecare. Sub podea, italienii au gândit un spaţiu de depozitare inteligent, util pentru scule şi instrumente de lucru. Potrivit comunicatului oficial, Doblo Work Up poate primi în benă trei europaleţi sau 33 de lădiţe de fructe.

Pentru lansare, utilitara este disponibilă cu două unităţi diesel, una de 1.3 litri şi 90 de cai putere şi una de 1.6 litri şi 105 cai putere.

Pe parcurs va fi introdusă şi o unitate Multijet de 2.0 litri şi 135 de cai putere, echipată cu sistem start-stop şi filtru de particule.

Echiparea de serie va include ABS şi EBD (ESP cu asistenţă la plecarea din rampă, opţional), airbaguri frontale, aerul condiţionat (climatic opţional) şi pilotul automat ce poate fi comandat şi cu sistem Blue&Me sau sistem de navigaţie TomTom.

Comentarii (2)

  • @
    In sfarsit ceva ce imi place si mie ! De ar mai pune si un T-win turbo din ala in 2 cilindii (sau cum ii zice), ar fi super ok :)
    6 7
  • @ Automarket
    VW Group detine peste 51 % din MAN SE
    Presa germana a anuntat azi ca VW Group si-a marit pachetul detinut in cadrul MAN SE la peste 51 % . Anuntul. oficial va fi facut luni, 4 iulie 2011 . VW Group detine deja majoritatea in cadrul constructorului suedez AB Scania, iar cu MAN SE va deveni cel mai mare producator de camioane din Europa, devansand pe Daimler AG si AB Volvo.
    11 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru