Fiat lanseaza Sedici 4x2

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 09.05.2008
Fiat Sedici va fi disponibil in curand si in versiune cu tractiune exclusiv anterioara, italienii completand astfel gama.

Fiat si-a imbogatit oferta gamei Sedici si lanseaza versiunea cu tractiune exclusiv anterioara a crossover-ului sau. Mutarea de piata se datoreaza mai ales faptului ca vanzarile SUV-urilor 4x2 din segmentul lui Sedici au crescut in Italia de la 8% din piata (2007) la 37% din piata (2008).

Noua versiune cu tractiune pe fata este disponibila impreuna cu motorizarile 1.6 16v de 107 CP si 1.9 Multijet de 120 de cai putere, versiunile de echipare vizate urmand sa fie Dynamic si Emotion. In afara de aceste elemente, toate celelalte optiuni, culori si materiale disponibile sunt aceleasi de pe versiunile 4x4.

Noua varianta cu tractiune anterioara va castiga mai ales din punctul de vedere al emisiilor poluante. Astfel, noile cifre publicate de Fiat sunt 159 grame CO2/km in cazul motorului pe benzina (fata de 164 g CO2/km in cazul versiunii integrale) si 166 g/km in cazul Multijet-ului (fata de 170 g CO2/km).

O alta diferenta majora este reprezentata de faptul ca pretul versiunilor 4x2 este, in Italia, cu 2000 de euro mai scazut de cel al variantele identice pe tractiune integrala.

via | Fiat 

Taguri: Fiat, Sedici

Comentarii (1)

  • bogdan
    tractiune
    sa imi zica si mie cineva : daca trectiune fata =4x2 um se noteaza tractiunea spate? eu stiam alte notatii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru