Fiat negociaza un parteneriat cu Chrysler

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 26.05.2008
Luca de Meo, CEO Alfa Romeo, a declarat ca grupul Fiat discuta eventuale forme de colaborare cu Chrysler.

Esential

1995 este anul in care Alfa Romeo s-a retras de pe piata americana.

Fiat a negociat in ultimele saptamani posibile forme de colaborare cu grupul american Chrysler, a declarat directorul general al brandului Alfa Romeo, Luca de Meo (foto), transmite Mediafax.

Sergio Marchionne, boss-ul Fiat, a explicat la sfarsitul lunii martie ca cea mai buna varianta este sa produca in America.

Marchionne a tinut sa precizeze ca la inceput Alfa va pierde bani pentru masinile vandute in Statele Unite si nu o sa poata deveni profitabila pana nu-si gaseste un partener in regiune.

O astfel de colaborare ar reduce costurile Fiat, in conditiile in care exportatorii europeni sunt afectati de cotatia ridicata a euro, si ar marca revenirea brandului Alfa Romeo pe piata americana, de unde a fost retras in 1995.

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Fiat + Alfa
    S-au facut de rusine groaznic peste ocean cu o fiabilitate de kkt.
    Poate doar pt un design atractiv s-ar vinde la tineri dar la capitolul fiabilitate au mult de invatat de la japonezi si coreeni.
    Si am doua Iveco in strada.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru