Fiat Panda Trekking - informaţii şi imagini oficiale

de Bogdan Mirică
Marti, 16.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Între actualul Panda şi versiunea 4x4, Fiat inserează noua variantă Trekking. Aceasta vine cu un look pregătit pentru off-road, dar cu tracţiune anterioară.

Fiat a publicat astăzi primele imagini oficiale ale noului Panda Trekking, o nouă variantă a modelului de oraş. Cum probabil aţi intuit, modelul face trecerea între versiunea standard şi cea 4x4.

Practic, noul Trekking este un Panda cu look adaptat ieşirilor în off-road, dar cu tracţiune faţă. Modelul nu beneficiază de trenul de rulare cu tracţiune integrală, preferând să se bazeze doar pe propulsia axei faţă cu sistem de tracţiune inteligent, botezat Traction+.

Modelul, încadrat în categoria City Utility Vehicle (CUV), se adresează celor care folosesc maşina mai mult în oraş, dar vor să înfrunte uneori provocările unui teren accidentat. Fiat promovează noul Panda Trekking ca un SUV compact, cu dimensiuni generoase şi o versatilitate sporită.

La nivel estetic, noul Panda Trekking adoptă aceleaşi modificări şi accesorii ca varianta 4x4. Singurele diferenţe apar la nivelul logo-urilor de pe capotă, la nivelul jantelor, care au finisaj argintiu şi nu negru, şi la nivelul protecţiei motorului, care lipseşte în cazul lui Trekking.

Gama de motorizări include o unitate pe benzină, una pe GPL şi un diesel.

Unitatea pe benzină este reprezentată de noul motor TwinAir Turbo de 0.9 litri şi 85 de cai putere. Cei care vor costuri mai mici de întreţinere pot asocia un rezervor GPL acestei versiuni. Iar cei care preferă dieselul primesc unitatea Multijet de 1.3 litri şi 75 de cai putere.

via Fiat

Comentarii (4)

  • antonny
    o masina super de oras ....4x4 ,motor mic ,gpl ....economic
    6 7
  • kumite,unde esti....hai ca am ramas cracanat :D
    0 1
  • HAHA Inc
    Dacia Sandero Stepway italieneasca
    5 3
  • @antonny
    daca ai fi citit articolul ai fi vazut ca modelul descris mai sus e doar 4x2, nu 4x4...
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru