Fiat Panda Waze: modelul de oraș integrează aplicația de navigație în sistemul de infotainment

de Daniel Popescu
Miercuri, 20.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat Panda Waze este o versiune specială a modelului de oraș care integrează aplicația de navigație Waze în sistemul de infotainment și modificări estetice minore.

Fiat a anunțat miercuri o ediție specială inedită pentru Panda, cel mai bine vândut model al constructorului italian și unul dintre puținele care va rămâne în gama italienilor.

Fiat Panda Waze este o versiune specială care integrează aplicația de navigație Waze în sistemul de infotainment Uconnect, care poate fi controlat prin intermediul smartphone-ului. Principalul avantaj este că aplicația Waze va fi afișată pe ecranul principal al mașinii, fără ca șoferul să mai fie nevoit să folosească smartphone-ul pentru indicații. Astfel, informații cu privire la cea mai eficientă rută sau timpul estimat pentru sosirea la destinație vor fi afișate pe display.

Pe lângă integrarea Waze, Fiat Panda Waze beneficiază și de câteva elemente distincte de design, cum ar fi logo-ul Waze pe bara de protecție frontală, în timp ce unele elemente ale oglinzilor laterale și barelor de pe plafon, precum și mânerele ușilor sunt vopsite în negru, în timp ce jantele de 15 inch au un finisaj special.

Fiat Panda Waze se bazează pe versiunea Fiat Panda Cross și este disponibil doar împreună cu motorul pe benzină de 1.2 litri și 69 de cai putere. În comunicatul de presă, Fiat menționează că Panda Waze va putea fi achiziționat de la dealeri din toată Europa, însă prețurile nu au fost încă anunțate.

Via Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru