Fiat pregateste minicar low-cost

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 31.07.2007
Fiat 500 nu a fost singura surpriza pregatita de italieni. Ceea ce va urma va interesa pe toata lumea!

Dupa succesul inregistrat cu noul 500, Fiat intentioneaza sa revina cat mai curand pe piata cu un nou minicar. De aceasta data, italienii vor sa contracareze modelele low-cost din clasa mica anuntate de rivalii de la Toyota si Renault.

Modelul ar putea aparea pe piata pana la sfarsitul acestei decade si va costa in jur de 5000 de euro. Exista si indicii care sa dezvaluie viitorul model Fiat.

In anul 2000, la Salonul Auto de la Geneva, Fiat au prezentat conceptul Ecobasic, care reda prototipul unei masini de oras prevazuta cu un consum de 3,0 litri/100km si o greutate de 750 kg.

Conceptul nu a fost folosit pana acum de italieni, dar se crede ca din el se va naste viitorul minicar Fiat. Una dintre particularitatile lui Ecobasic este folosirea materialelor plastice pentru caroserie. Se asteapta ca viitorul model low-cost sa fie asamblat in fabrica Fiat din Bursa, Turcia.

Comentarii (2)

  • da o sa fie o masina cu 2 usi motor de 0.5 L si tot loganul o sa fie la putere
    0 0
  • incercari mediatice...
    Italienii tot incearca marea cu degetul. Inca nu vor face concurent pentru Logan pentru ca nu au avut viziunea necesara la timp desi aveau Albea inainte de a aparea Logan-ul.
    Ca si in calculatoare, Apple a facut soft si hard mai bun, dar Microsoft a fost primul pe piata aceea.

    Pe de alta parte nu sunt credibili si nu ar vinde cine stie ce din masina aceasta. Au o traditie intreaga legata de modele care sunt interesante, dar nnu se vand si doar le aduc pierderi: Idea, Multipla, Croma.

    Mai bine ar fi facut Fiat Bravo o masina buna decat un Stilo recarosat. Masina e frumoasa, dar tot nu se va vinde pentru ca noi romanii nu credem ca italienii pot face masini fiabile.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru