Fiat pregateste revenirea lui 500 Estate Giardiniera

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.04.2010
Fiat va lansa anul viitor doua noi variante de caroserie ale modelului 500, un hatchback cu cinci usi si un break. Acesta din urma ar marca revenirea vechiului 500 Giardiniera.

Fiat cauta sa profite de succesul obtinut cu micul 500 si promite doua noi variante ale mignonului: un break si un hatchback cu cinci usi, despre care s-a mai vorbit. Posibilitatea dezvoltarii unei variante Estate a fost expusa inca de acum trei ani, in cadrul lansarii oficiale a modelului italian, insa proiectul nu a primit unda verde din partea oficialilor.

Informatiile recente anunta insa revenirea pe piata a variantei 500 Estate Giardiniera, cel mai probabil in 2011, adica acelasi an in care publicul se va bucura si de varianta cu cinci usi, asteptata sa se numeasca Lungo. Gandite in primul rand pentru mai mult spatiu interior, cele doua variante ale lui 500 ar urma sa se bucure de succes si pe piata din SUA, unde aceste calitati sunt la mare pret.

Daca va vedea lumina zilei in 2011, noul Fiat 500 Estate Giardiniera ar urma sa rivalizeze direct cu britanicul Mini Clubman.

via | zercustoms

Comentarii (1)

  • Daca e break mai incap 2 sacose de la supermarket in plus???
    scuze ironia dar nu ma pot abtine......
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru