Fiat Punto Evo vine in Romania in ianuarie 2010

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.09.2009
Noul Fiat Punto Evo va fi comercializat in Romania din ianuarie 2010. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt, peste doua saptamani.

Versiunea restilizata a lui Fiat Grande Punto, intitulata Punto Evo, va fi disponibila in Romania din prima luna a anului 2010. Dupa cum stiti, modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna. Particula “Evo” din denumirea acestui model a fost aleasa de italieni pentru a reprezenta un trecerea la nou nivel de design, tehnologie, placere de a conduce si respect pentru mediu.

Fiat Punto Evo beneficiaza de aportul unei game noi de motorizari care se ridica la nivelul Euro 5, incluzand aici motoarele diesel Multijet de a doua generatie si cele MultiAir pe benzina dezvoltate recent de catre Fiat. Vorbim de o unitate 1.3 Multijet si de una 1.4 MultiAir ale caror cifre tehnice nu au fost inca dezvaluite de constructorul italian. Ceea ce se cunoaste insa este faptul ca ambele noi unitati dispun de un sistem Start&Stop in dotarea de serie si ca acestea consuma mai putin decat omoloagele lor clasice. 

Una dintre modificarile pe care Fiat pune accent in prezentarea oficiala a noului model se refera la capitolul Siguranta, acolo unde Punto Evo este echipat standard cu sapte airbag-uri, implicit unul pentru genunchi. In completarea acestora vin pachetele de siguranta ABS, EBD, ESP si Hill-Holder.

Via | Financiarul

Comentarii (5)

  • george&roland_st
    Arata mai bine modelul prefacelift
    1 7
  • daca si argumentezi de ce arata mai bine, poate te ia in seama careva
    5 1
  • frumos
    arata foarte bine acum, si promite si multe dpdv al sigurantei si confortului, sa vedem si preturile.............
    2 0
  • RAZVAN
    DIN PACATE AM FIAT GRANDE PUNTO
    AM AVUT DOUA PROBLEME SI AM ASTEPTA DUPA PIESE CATE O LUNA DE ZILE IN CONDITILE ,IN CARE MASINA ESTE IN GARANTIE
    1 2
  • marius
    greseala de compunere
    ''Particula “Evo” din denumirea acestui model a fost aleasa de italieni pentru a reprezenta un trecerea la nou nivel de design, tehnologie, placere de a conduce si respect pentru mediu.''

    PS : ati scris , ati modificat , nu ati mai corectat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru