Fiat Scudo - Van of the Year 2008

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 25.10.2007
Modelul italian a primit marele titlu la deschiderea Salonul European de Vehicule Comerciale.

Zilele acestea se desfasoara Salonul European de Vehicule Comerciale de la Amsterdam. Astazi organizatorii au decernat premiul Van of the Year 2008. Invingatorul din acest an a fost desemnat Fiat Scudo, cu 108 voturi dintr-un total de 140.

Juriul, alcatuit din jurnalisti de specialitate din 20 de tari, a apreciat aspectele legate de mecanica noului vehicul cat si comportamentul la drum, siguranta, dinamica si confortul.

Noul Scudo, promovat la nivel international de pilotul de Formula 1 Michael Schumacher, dispune de un volum de 6 metri cubi, de o sarcina utila de pana la 1200 kg, capacitate de pana la 9 locuri si motorizari Multijet Euro 4.

Fiat Scudo a inregistrat nu mai putin de 30.000 de comenzi pe piete ca Italia, Franta, Spania, Germania si Marea Britanie .In Romania, vehiculul a fost lansat in luna iunie, inregistrandu-se pana acum vanzari de 83 de unitati.

Comentarii (2)

  • vieru petruta
    fiat scudo
    mi-ar place sa aflu cate ceva despre masina,pret,consum,sa-i vad interiorul
    0 0
  • E o masina deosebita.Am placerea de a conduce aceasta masina zilnic.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru