Fiat Topolino: asa va arata fratele mai mic al lui 500?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 11.05.2009
Fiat se pregateste de lansarea unui model de oras cu doua locuri care va prelua denumirea purtata de o creatie istorica a celor de la Fiat, construita intre 1936 si 1955

Fiat pregateste intens urmatoarea arma de segment mini: Topolino. Modelul se va situa in gama italienilor sub hitul 500, urmand sa se bata pe acelasi segment de piata cu Smart Fortwo, Toyota iQ si cu viitorul Volkswagen Up.

Primele informatii care provin din interiorul constructorului italian arata ca viitorul Topolino va dispune de un motor de 900 cmc, pretul sau urmand sa fie comparabil cu cel al actualei generatii Panda. Desi initial se zvonea ca Fiat ar putea sa construiasca noul model intr-una dintre uzinele Tata Motors din India, in virtutea colaborarii dintre cei doi producatori, planurile au cazut din cauza faptului ca Tata are deja probleme cu ritmul de asamblare a modelului nano, care se produce in volum mult mai scazut decat cererile de pe piata.

Noul Fiat Topolino va intra pe piata la inceputul anului viitor.

via | IAB

Taguri: Fiat, Topolino

Comentarii (4)

  • Draguta jucarie :)
    9 1
  • Topolino
    Sa nu exageram!
    3 4
  • Cristi
    Seicento
    Sa fim seriosi...asta-i un seicento cu "ochi" de Fiat500.
    2 3
  • bogdan
    0140
    Daca va fi si pretul pe masura lui ar fi ceva , dar... daca apare un alt "buburuz" la 8-9000 € ...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru