Fiat va incepe productia unor modele de nisa daca achizitioneaza Bertone

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 29.07.2009
Fiat a anuntat ca intentioneaza sa produca modele de nisa la fabrica Bertone in cazul in care va achizitiona carosierul italian.

Dupa cum stiti, producatorul italian de automobile Fiat a inceput demersurile de licitatie pentru carosierul Bertone. Fiat este interesat de aceasta achizitie gratie facilitatilor de productie ale celebrei case de design italiene, de care a ales sa nu se bucure in cazul in care o va achizitiona. Fiat este atras de investitia in Bertone doar pentru capacitatea de productie a carosierului italian.

Spre deosebire de primele supozitii, producatorul din Torino nu doreste sa fabrice vehicule de productie in masa la fabrica Bertone, ci modele de nisa. Cel mai probabil, noile modele de nisa vor fi vandute atat in Europa, cat si in America de Nord. Exista posibilitatea ca Fiat sa preia supercarul Bertone Mantide sau sa creeze propriile sale modele exotice, pe care le va produce in uzina Bertone.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru