Fiat va trimite 500 in Japonia

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 31.10.2007
Japonia este vazuta de Fiat ca o mina de aur in ceea ce-l priveste pe minionul 500, anuntand ca modelul va fi lansat pe piata asiatica in 2008.

Nicio zi fara Fiat 500. Se pare ca febra Cinquecento a atins toate colturile lumii. Dupa ce Fiat a anuntat ca amana lansarea lui 500 Abarth pe 2008 (modelul trebuia sa fie lansat la Tokyo, japonezii fiind dezamagiti la aflarea vestii), italienii inecarca sa o dreaga anuntand faptul ca minionul 500 va fi scos la vanzare si in Japonia incepand cu anul urmator.

Strategia Fiat nu este deloc surprinzatoare in conditiile in care Japonia este piata in care 37% dintre masinile vandute fac parte din clasa citadinelor si avand in vedere faptul ca vechiul 500 a avut un succes enorm aici.

In aceste conditii, Fiat va organiza odata cu lansarea modelului in Tara Soarelui Rasare o serie de evenimente sportive, mondene, culturale si institutionale pentru a promova noul model.

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Fiat 500
    Inca un motiv pt al produce in China/India tinand cont de atitudinea polonezilor. Ar fi bine daca l-ar vinde si in SUA dar pretul e cam ridicat pt concurenta de acolo.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru