Fibra de carbon "la pachet" pentru Porsche 997

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 13.10.2008
Vorsteiner a pregatit un pachet de accesorii din fibra de carbon care au dat nastere noului Porsche 997 V-GT Coupe.

Tunerii germani de la Vorsteiner, specializati in modificarea modelelor BMW, Mercedes si Porsche au pregatit un nou pachet de accesorii pentru publicul larg. Este vorba de un kit de accesorii din fibra de carbon care a dat nastere modelului Porsche 997 V-GT Coupe.

Vorsteiner si-a dorit astfel sa creeze un Porsche mai usor si mai agil, drept pentru care a inlocuit spoilerul frontal standard cu unul din fibra de carbon, care inglobeaza o noua gura de ventilatie. Aceleasi modificari se regasesc si in partea posterioara, unde spolerul din fibra de carbon este completat de un deflector din acelasi material si fante de aerisire.

Numele creatorului este regasit pe pragurile cu insertii cromate dar si in alte locuri cheie, pentru a aminti tuturor ca Vorsteiner a "tratat" exemplarul. Jantele din aluminiu forjat, cu dimensiuni de 19, 20 si 22 de inch completeaza intregul pachet Vorsteiner.

via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • Adrian
    design exceptional
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru