Fii designer si castigi cartea istoriei BMW si invitatii la "Transformers"!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 24.06.2009
BMW Romania si Ro Image 2000 intra in joc in primul episod al proiectului Fii designer! Cel mai inspirat utilizator Automarket va castiga o carte cu istoria BMW. Alti trei useri vor primi invitatii duble la Transformers 2.

Proiectul Fii designer!, demarat acum doua zile de Automarket, BMWBlog.com si Andrei Avarvarii, se bucura deja de atentia industriei auto si nu numai. Incantati de ideea proiectului, prin care utilizatorii Automarket sunt invitati sa "schimbe" virtual BMW Seria 3, urmand ca noi sa publicam fotografia unui Seria 3 asa cum il vor userii nostri, oficialii BMW Romania au hotarat sa mareasca miza primului episod al concursului, acordand un premiu de colectie unuia dintre utilizatorii care isi va vedea ideea pusa in practica in desenul final al modelului. Mai mult, Ro Image 2000 acorda invitatii duble la "Transformers: Razbunarea celor invinsi" altor trei utilizatori ale caror propuneri vor fi considerate reprezentative.

Cartea Never Stand Still - scrisa de Alexandru Dobai - este una dintre cele mai interesante abordari ale istoriei marcii bavareze, atingand toate episoadele importante ale evolutiei marcii si cele mai reprezentative modele din istoria brandului munchenez. Mai multe detalii despre continutul aparitiei editoriale puteti gasi AICI.

Transformers: Razbunarea celor invinsi este a doua parte a seriei Transformers, film distribuit in Romania de catre Ro Image 2000.

Premiera productiei va avea loc vineri, filmul fiind asteptat cu sufletul la gura de fanii genului. CLICK AICI pentru a vedea trailerul filmului.

Cartea-premiu va fi acordata prin tragere la sorti unuia dintre utilizatorii Automarket a carui parere a fost apreciata ca inspirata si luata in considerare de noi la desenarea unui BMW Seria 3 mai "popular" decat cel existent in acest moment pe piata. Invitatiile duble la film vor fi acordate, de asemenea prin tragere la sorti, unui numar de trei utilizatori alesi dintre cei care si-au exprimat cu succes ideile in primul episod al proiectului Fii designer! Invitatiile sunt valabile pana in 10 iulie si pot fi utilizate pentru accesul la The Light Cinema (Liberty center) Bucuresti.

CLICK AICI pentru a-ti spune parerea si pentru a participa la concurs!

Comentarii (1)

  • pacat...
    Eu sunt din cluj, asa ca pentru mine nu exista decat posibilitatea premiului I... si aici sunt cinematorgrafe.. ;)
    Nu ma intelegeti gresit, nu ma plang... bravo automarket pentru campanie....si urat din partea Ro Image 2000...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru