Finale de vis în Autovot 2016. BMW Seria 7 vs Mercedes AMG GT (Mașini Premium) și Opel Astra vs. Renault Talisman (Mașini Accesibile)

de Mircea Meşter
Sambata, 07.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cea mai importantă competiție online în care publicul își alege mașinile preferate ajunge la final. În următoarele trei zile, duelurile finale vor decide mașinile câștigătoare în Autovot 2016.

Ediția 2016 a competiției Autovot a ajuns la faza marilor finale. După peste o lună de dueluri interesante și inedite, cele două categorii ale competiției își prezintă marii finaliști. La categoria Mașini Accesibile, Opel și Renault se luptă pentru marele trofeu, Astra și Talisman fiind modelele care reprezintă cele două mărci. La categoria Mașini Premium, marii rivali BMW și Mercedes-Benz se luptă pentru trofeu prin două modele reprezentative: Seria 7 și sportiva AMG GT.

În mod excepțional, duelurile din cele două finale se vor desfășura pe perioada a trei zile: 7, 8 și 9 mai.

AUTOVOT 2016: Tabloul complet al duelurilor

Competiția din acest an vă este prezentată de Golden Brau și Goodyear, sponsorii principali ai Autovot 2016.

Marea Finală în Categoria Mașini Premium: Mercedes AMG GT vs. BMW Seria 7

Nu urca niciodată la volan după ce ai consumat băuturi alcoolice! Nu întâmplător, limita legală a alcoolemiei unui șofer este de 0,0%.

Când vrei să rămâi în control, alege Golden Brau 0.0% alcool.


Două mărci rivale prin tradiție își dau întâlnire în acest an în finala Autovot 2016, acolo unde BMW și Mercedes-Benz aliniază tot ce au mai bun în gama de dată recentă. Cele două modele care se luptă pentru marele trofeu în competiția popularității, BMW Seria 7 pe de o parte și Mercedes AMG GT pe de altă parte nu fac parte din aceleași segment, se concentrează pe un public compet diferit și acoperă funcții la fel de diferite, însă cursul duelurilor pe tablou le-a pus față în față în finală, astfel că publicului Automarket îi revine plăcuta misiune de a decide care dintre cele două mașini merită Marele Premiu. 

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Premium.

Marea Finală în Categoria Mașini Accesibile: Opel Astra vs. Renault Talisman

Oricăt de strâns ar fi programul călătoriei tale, fă-ţi timp pentru pauze de 10-15 minute, la fiecare două ore: vei fi un şofer mai relaxat, mai eficient şi mai responsabil.

Golden Brau
Ghidul Bunelor Maniere la Volan
Două mărci apreciate în Europa și în România își dispută Marele Premiu în categoria Mașini Accesibile.
Este o bătălie franco-germană, pentru că un model nou apărut în peisajul auto european, Renault Talisman, se va lupta pentru trofeu cu Opel Astra, un nume arhicunoscut în gama mărcii germane. Duelul este cu atât mai interesant cu cât Opel Astra a câștigat deja voturile jurnaliștilor de specialitate care fac parte din juriul competiției Mașina Anului 2016 în Europa, în timp ce Talisman adună tate speranțele mărcii Renault pentru un model care reușește în sfârșit să acopere cu onoare segmentul D, în care francezii au experimentat fără prea mult succes până acum.

VOTEAZĂ AICI la categoria Mașini Accesibile.

 

Comentarii (5)

  • Interesant....au votat mai multi seria 7. AMG GT e o bijuterie .... 7 e si el dar mai la coada....BENZ E BENZ !!!
    15 3
  • de vis clar nu e. altele meritau sa ajunga in finala, dar daca romanu s-a setat pe o marca anume nu ii mai scoti din cap asta
    7 13
  • @sandu
    Nu e de vis un AMG GT ? Inseamna ca tu esti cel putin trilionar in euro si ai Bugatti si alte alea sau esti inconstient ori beat !
    9 5
  • desi de mic m-am invat cu opel astra, iar modelul k imi place foarte mult, totusi am votat renault pentru boomul de calitate si design
    5 1
  • Pentru anul viitor, daca nu schimbati modul de votare cum am mai sugerat mai de mult, macar actualizati aplicatia de pe play store ca sa ma notifice zilnic de dueluri in concurs, sau pe facebook sau cum va este cel mai usor
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru