Fisker Karma: hibrid premium

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 15.01.2008
Casa de design Fisker a prezentat la Detroit sedanul sport hibrid intitulat Karma.

Fisker, casa de design din California, a venit la Detroit cu un sedan premium hibrid care a lasat audienta cu gura cascata. Numele luxosului sedan sportiv este Karma.

Modelul construit de Fisker este propulsat de Q-DRIVE, un sistem dezvoltat de Quantum Technologies care utilizeaza puterea unui motor de patru cilindri pentru a o trimite unui generator care la randul lui propulseaza vehiculul.

Fisker sustine ca sedanul Karma poate ajunge de la 0 la 100 km/h in 5,8 secunde si poate ajunge la viteza maxima de 200 km/h. Bateriile pe litium-ion folosite de Fisker sunt amplasate pe mijlocul modelului, ceea ce ajuta la coborarea centrului de gravitate si la distribuirea greutatii.

Fiind un sedan de lux, Karma este dotat cu sistem de navigatie si diverse alte functii multimedia. Fisker Karma propune un design sportiv , dominat de liniile agresive, care imprumata elemente din caracterul modelului Maserati Quattroporte. Pretul anuntat de Fisker pentru un asemenea exemplar este de 80.000 de dolari, iar primele livrari se vor face abia in 2009.

Taguri: Fisker, Karma

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru