Fisker Nina - prima schiţă care anunţă sedanul cu motor BMW

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.03.2012
Fisker va lansa în 2013 sedanul Nina. Sub capota acestuia se va afla un motor BMW, ajutat de o unitate electrică. Primul contact cu Nina va avea loc în curând la Salonul de la New York.

După Detroit, America se pregăteşte de cel de-al doilea mare salon al anului în SUA. Este vorba despre Salonul de la New York, unde mai mulţi constructori au anunţat deja premiere. Fisker se numără printre ei, după ce a lansat o invitaţie la standul său şi o schiţă care promite că vom asista la debutul viitorului sedan Nina.

Modelul, pentru care Fisker primise iniţial şi un sprijin din partea statului, va fi poziţionat sub luxosul Karma. Despre sedanul Nina nu există foarte multe informaţii, surse neoficiale vorbind doar despre un ansamblu de propulsie asigurat de BMW, între americani şi germani existând deja o colaborare care datează de mulţi ani. Recent, Fisker şi BMW au încheiat o nouă înţelegere, prin care bavarezii se oferă să le împrumute americanilor unitatea pe benzină de 2.0 litri TwinPowerTurbo. Aceasta va fi ajutată, bineînţeles, de un motor electric.

În invitaţia oficială, Fisker susţine că va împărtăşi cu reprezentanţii media noi informaţii despre evoluţia economică a companiei, dar şi o scurtă idee despre planurile de viitor.

via l carscoop

Comentarii (3)

  • mda
    mersi, schite de-astea pot sa fac si eu la orice ora :)

    In rest mult succes, Fisker face design frumos si vad ca si de tehnologie se preocupa.
    3 0
  • un designer
    OMG
    si eventual ar trebui folosita o formula matematica pt a genera graficul de mai sus. se vede diferenta dintre firme cu designeri adevarati si panarame din astea.
    1 2
  • Chiar ziceam ca are un design gen BMW, dar chiar au o legatura.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru