Fiul lui Ion Ratiu a cumparat uzina Aro

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 07.05.2007
Nicolae Ratiu a cumparat Aro Campulung. Acesta intentioneaza sa reabiliteze uzina pentru a o inchiria.

Nicolae Christopher Ratiu, ful fostului lider taranist Ion Ratiu, a cumparat prin compania Landmark Management active in valoare de 16,5 milioane euro ale fostei uzine Aro Campulung.

Omul de afaceri intentioneaza sa reabiliteze uzina in scopul de a o inchiria companiilor producatoare de subansambluri auto. Landmark Management a intrat in posesia unui teren cu o suprafata de 460.000 de metri patrati, care cuprinde si cladiri cu o suprafata construita de 167.000 mp, parcarea intreprinderii formata din teren de 10.000 de mp, echipamente, instalatii si licente de fabricatie pentru marcile dezvoltate de uzina.

Nicolae Ratiu detine afaceri in sectorul imobiliar evaluate la mai mult de 100 milioane euro.

Comentarii (3)

  • Moloz
    Sa il ia mama naibi cu uzina lui cu tot ca toti si-au batut joc de aro.
    nu au stiut decat sa fure din uzina aia.
    ce o mai vrea si ratiu ala ce sa mai vanda?
    sa se duca pe pustiu!
    1 1
  • prudentul
    raspuns
    Ratiu a cumparat (o parte din) uzina. A cumpara este actiunea economica opusa vanzarii, asa ca nu vad care e problema. Ii vom spune sa se duca pe pustiu dacase va dovedi ca si-a batut joc de uzina. Deocamdata nu acuzam inainte, fara probe, OK?
    0 0
  • nu cred
    eu nu cred ca Nicolae Ratiu va face ceva rau din Uzina Aro. din cate am citit omul de afaceri construieste mai multe decat a construit satatul in ultimi 17 ani in tara asta. da si va face si el un profit ei si. Hai sa vb serios cine intra intr-o afacere sa piarda. Am mai citit ca va plati datoriile uzinei catre stat precum si salariile restante ale salariatilor deci macar face ceva nu ca si ceilalti care au adus ARO in faliment.
    inca un lucru si cu asta am incheiat daca chiar vrei sa stii ce se intampla cu Uzina ARO mai ai un pic de rabdare Moloz cum pana acum nu s-a intamplat nimic ce mai conteaza 2 3 luni fata de cei 17 ani de pana acum.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru