Five Axis GS460, vedeta Lexus pentru SEMA

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.10.2008
Five Axis si Lexus vor prezenta la SEMA Las Vegas un concept revolutionar pentru fanii tuningului de calitate.

Las Vegas va gazdui si anul acesta editia salonului de tuning SEMA, prilej pentru marii constructori de automobile sa aduca in fata fanilor creatii atent personalizate si exclusiviste. Lexus si-a anuntat deja prezenta si a promis publicului o intreaga linie de vehicule sportive reunite sub marca F-Line.

Capul de afis va fi GS460 modificat de Five Axis, care va fi dezvaluit oficial pe 4 noiembrie. Pentru a pregati publicul cu noua premeira, Tony Sumitomo a publicat deja un teaser al conceptului GS460.

Alaturi de vedeta standului lexus se va afla Project IS-F, un model care vine cu o putere impresionanta sub capota. Lista exemplarelor IS-F tunate nu se termina aici, la stand urmand sa se mai afle inca patru astfel de creatii ale unor case de tuning celebre.

Si specialistii de la Icon 4X4 Design vor apela la serviciile unui model Lexus pentru a se prezenta la SEMA, creatia acestora uramnd sa se bazeze pe LX570.

via | WorldCarFans

Taguri: GS460, IS-F, LX570, Lexus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru