Floyd Mayweather își scoate la vânzare exemplarul Ferrari Enzo, la numai cinci luni de la cumpărare

de Bogdan Mirică
Miercuri, 17.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Deși este un colecționar al mașinilor foarte scumpe și extrem de puternice, boxerul Floyd Mayweather s-a decis să se despartă de supercarul Ferrari Enzo la numai cinci luni de la achiziția sa.

Cel mai bogat sportiv al planetei în acest an, Floyd Mayweather, este recunoscut și ca un avid colecționar de mașini. Mașini foarte puternice și contemporane, produse de Ferrari, Lamborghini, Pagani sau Bugatti.

Printre exponatele sale se numără și un Ferrari Enzo, recent scos la vânzare de boxerul american. Acesta a cumpărat unul dintre cele mai puternice supercaruri produse vreodată de Ferrari în urmă cu doar cinci luni. Se pare că Mayweather s-a plictisit repede și vrea să scoată un ușor profit pe supercarul italian, achiziționat cu 3.2 milioane de dolari în luna ianuarie.

Esential 3.2 milioane de dolari a plătit Floyd Mayweather pentru supercarul italian.
660.000 de dolari costa un Ferrari Enzo în momentul lansării.
Având în vedere că Ferrari a construit doar 400 de unități ale modelului Enzo, este destul de clar nivelul de exclusivitate al acestei mașini.
Motiv pentru care și prețul va fi unul mereu în creștere. Același dealer care i-a găsit mașina lui Mayweather se va ocupa de revânzarea sa. Prețul cu care se va vinde exoticul Enzo a fost fixat între 3.6 și 3.8 milioane de dolari, așadar un profit de câteva sute de mii de dolari.

Pentru cei care nu știu, Ferrari Enzo a fost lansat în anul 2002 și a beneficiat de un motor V12 de generație nouă. Agregatul oferă 660 de cai putere și 657 de Nm, iar acul turometrului poate urca până la o limitare de 8200 rotații. La momentul debutului oficial, Ferrari Enzo avea un preț de 660.000 de dolari, însă toate exemplarele fuseseră deja vândute.

Comentarii (4)

  • Scorpionul_negru
    Probabil are un La Ferrari si e mai multumit de el decat de Enzo. Sincer mie imi place F50 din supercaruruile de la Ferrari. Daca il ai pe ala nu iti mai trebuie nimic. Dar e cam rar.
    6 1
  • Gasesti un sasiu bun cu motor si trasmisie si pui pe el caraseria care-ti place, facuta de mana ta ;)
    2 0
  • Loganu
    Si eu m-am plictisit de Logan da nu vrea nimeni sa mi-l cumpere sa fac si eu profit cateva sute de mii...
    Cine e bogat, tot bine ii merge si cand cumpara o masina...
    12 1
  • @Loganu
    Sti cum e....ban la ban trage ! Numai ca el isi merita bogatia spre deosbire de altii. Are talent la box, e priceput si a munit mult sa ajunga unde e. Altii dau un tun cu o lictatie trucata la stat si face multe milioane. Sau taie padurile unei tari si gata ! Vin sutele de milioane imediat fara sa faca efort.
    14 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru